Özel Öğrencilere Özel Hediyeler

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz Ve Eşi Nursen Yanmaz Katamaranda Düzenlenen Programda  Fedai Karabıyık Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı İle Mehmet Sevil Özel Eğitim Okulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi. 

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine Katılan Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz Ve Eşi Nursen Yanmaz, Fedai Karabıyık Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Ve Mehmet Sevil Özel Eğitim Okulundan Mezun Olan Ümit Çiçek’e, Nazmiye Başaran’a , Damla Polat’a Ve Gamze Kaya’ya  İsimlerine Özel Hazırlattıkları Hediyeleri Takdim Ettiler.  

Engelli Çocukların Etkinliklerine Eşlik Edip, Onlarla Gönül Köprüsü Kuran Yanmaz Çifti,  Her Zaman Onlara Destek Olmaktan Büyük Bir Mutluluk Duyacaklarını İfade Ettiler. 

Çocukların Yoğun Sevgisiyle Karşılaşan Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz Ve Eşi Nursen Yanmaz, Onlarla Yakından İlgilenip Keyifli Sohbetler Gerçekleştirdiler. Programda, Birbirinden Renkli Anlar Sergileyen Çocuklar Göz Doldururken,  O Anlarına Eşlik Eden Ve Gönül Köprüsü Kuran Yanmaz Çifti İse Öğrencilerle Birlikte Eğlenceli Dakikalar Geçirdiler.

Onlarla Birlikte Olmaktan Dolayı Büyük Bir Sevinç Duyduğunu Belirten Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz Gerçekleştirdiği Konuşmada Şu Sözlere Yer Verdi “ Gençlerimiz Mezun Oldular, İnşallah Önümüzdeki Hayatlarında Daha Başarılara İmza Atarlar. Atacakları Da Gözlerinin İçinden Okunuyor, Bende Başkanları Olarak, Akçakocalı Olarak Her Zaman Onların Yanında Olduğumuzu Bilmelerini İstiyoruz. Böyle Bir Güzelliği De Gemide Mezuniyetlerini Yaparak Onlara Bir Nebze Olsun, Morel Verip Hayatlarında Daha Güzel Bir Yer Almalarını Sağlamak İstiyoruz. Hepsini Başarılarından Dolayı Tebrik Ediyorum, Allah Yollarını Açık Etsin” Dedi. 

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.