TSO Başkanı Tuncay Şahin Öğrencilerle Buluştu

TSO Başkanı Tuncay Şahin Öğrencilerle Buluştu

TSO Başkanı Tuncay Şahin Öğrencilerle Buluştu

Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Yeni İş Modelleri: Girişimcilik, İnovasyon ve İstihdam” başlıklı programda, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Düzce Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyet alanlarından, Düzce’nin sanayi profilinden ve tarihsel gelişiminden bahsederek konuşmasına başlayan Tuncay Şahin, küresel salgın sürecinin çalışma koşullarını derinden etkilediğini ifade etti. Günümüzde pek çok firmanın evden çalışma şartlarına göre kendisini güncellediğini vurgulayan Şahin, özellikle bilişim sektörünün bu süreçte önemli bir yol kat ettiğini sözlerine ekledi.

Birçok meslek dalının önümüzdeki süreçte ortadan kalkacağını ve yerlerine yeni meslekler geleceğini dile getiren Tuncay Şahin, gençlerin kendilerini değişen koşullara göre adapte etmelerinin, yabancı dil becerilerini geliştirmelerinin, meraklı olmalarının ve belirli hedeflere sahip olmalarının öneminden bahsetti.

Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası iş birliklerine de değinen Şahin, bu alanda Türkiye’deki en etkin Oda olduklarını, Düzce Üniversitesi’yle çok etkin bir çalışma uyumu sağladıklarının altını çizdi.

Soru-cevap bölümüyle devam eden etkinlik sonunda Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Etem Gürel tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.