Sınavlardan arta kalan kalem ve silgilerle öğrencilerin yüzünü güldürdüler

ınavlardan arta kalan kalem ve silgilerle öğrencilerin yüzünü güldürdüler

Düzce’de 15 Şubatta köy okullarında başlaması gereken yüz yüze eğitim kar nedeniyle gecikmeli başladı. Yüz yüze eğitimin ilk gününde Düzce Gençlik Merkezi gençleri ve gönüllüleri, öğrencileri yalnız bırakmadı. Geçen yıl yapılan bütün sınavlar sonrası toplanan kalem, silgi ve kalemtraşlar öğrencilere hediye edildi.


  Düzce’de 15 Şubatta köy okullarında başlaması gereken yüz yüze eğitim, yoğu n kar yağışı nedeniyle 18 Şubat tarihine ertelenmişti. Okulların açılmasıyla birlikte de Düzce’de köy ve seyrek nüfuslu yerleşim alanlarında bulunan 72 ilk ve ortaokul ile il ve ilçe merkezlerinde bulunan 37 bağımsız anaokulunda 9 bin 175 öğrenci yüz yüze eğitime başladı.

Yüz yüze eğitim ilk gününde Gölormanı Köyü İlkokulu’na giden Düzce Gençlik Merkezi gençleri ve gönüllüleri, miniklerin ilk gün heyecanına ortak oldular. 2020 Yılında yapılan sınavların sonrasında sınav merkezlerinden topladıkları ÖSYM’nin sınava giren öğrencilere verdiği kalem, silgi ve kalemtraş setlerini uzun zaman sonra yeniden okullarına kavuşan öğrencilere hediye ettiler, Gençler ayrıca okullarına kavuşan öğrencilere iyi dersler dilediler.  


  Öğrenciler ise, okullarına kavuşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, evden ders çalışmanın zor olduğunu, internetim çekmediğini bu nedenle okulda arkadaşlarına birlikte ders yapmanın daha güzel olduğunu belirterek, okullarına, öğretmenlerine kavuştukları için mutlu olduklarını söylediler. 
 

Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce; “çevreyi temiz tutmak için ger dönüşüm kapmamız çerçevesinde üniversite sınavı sonrasında sınava giren öğrencilerden topladığımız kalem, silgi ve kalemtraş setlerini bugün okula yeniden başlayan kardeşlerimize hediye ettik. Hem hediyelerimizi verdik hem de iyi dersler diledik” dedi.

HABER: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.