Dezavantajlı Öğrencilere Destek

Dezavantajlı Öğrencilere Destek

Dezavantajlı Öğrencilere Destek

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Başarıya Bir Adım Projesi kapsamında 8. sınıfta öğrenim gören dezavantajlı öğrencilerine MEB tarafından hazırlanan örnek sorular içeren fasiküller öğrencilere ulaştırıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başarıya Bir Adım Projesi kapsamında dezavantajlı öğrencilere yönelik 4. destek paketi ve soru çözümleri, Düzce Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından, 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimiz için basım işlemi gerçekleştirildikten sonra öğrencilere ulaştırılmak üzere ilgili ilçe ve okul yöneticilerine teslim edildi.

Düzce Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından 8. sınıf Nisan ayı örnek sorularını içeren Bin adet fasikül öğrencilere ulaştırıldı.

Bu zamana kadar basılan 21 Bin 200 fasikül, 6 farklı zamanda okul yöneticileri tarafından dağıtıldı.       

Başarıya Bir Adım Projesi kapsamında Düzce Ölçme ve Değerlendirme Merkezimiz tarafından kitapçık olarak basılarak, dezavantajlı öğrencilere ulaştırılan Nisan Ayı Örnek sorularının çözümü gönüllü öğretmenler tarafından yapıldı. Kurulan Uzaktan Eğitim Merkezi’nde Aralık 2020’den bugüne kadar 5. kez örnek soruların çözümleri gönüllü öğretmenler tarafından yayımlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.