Bahçeşehir Koleji hem başarılarıyla hem de fiziki büyümeye devam ediyor

Bahçeşehir Koleji hem başarılarıyla hem de fiziki büyümeye devam ediyor

Bahçeşehir Koleji hem başarılarıyla hem de fiziki büyümeye devam ediyor

 Bahçeşehir Koleji Düzce’de de hem Türkiye dereceleri ile hem de fiziki anlamda büyümeye devam ediyor. LGS’de de 12 öğrencisi Türkiye birincisi oldu. 
 Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir okullarını Düzce’ye kazandıran Mehmet Albayrak yönetiminde ki Bahçeşehir Koleji büyümeye devam ediyor. Pandemi döneminde online eğitime devam ederken, aynı zamanda fiziki olarak yapılan çalışmayla yeni sınıflar kazandırılıyor. 


Geçtiğimiz yıl okulu ziyaret eden Bahçeşehir Okulları Kurucusu Enver Yücel’den övgüler alan Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü bünyesinde Anaokulu, İlkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesinin barındırırken, eğitim kalitesine verdiği önemde özellikle pandemi döneminde kendisini hissettirdi. Özellikle korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği eğitime ara verilirken hem eğitim süren okulda aynı zamanda fiziki olarak ta büyümeye devam etti. 
Verdiği eğitim ve sağladığı imkanlarla öğrenci ve veliler tarafından tercih edilen okulların başında gelen Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü, pandeminin en ağır döneminde öğrenci ve velilere eğitim kolaylığı sağlayarak göz doldurmuştu. LGS’de hem öğrencilerine kaliteli eğitim sağlayan hem de eğitim kolaylığı ile başarı yakalayan Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü 12 öğrencisini LGS’de Türkiye 1.’ncisi olarak çıkartmayı başardı. 
 Fiziki olarak yaptığı büyümenin ardından da öğrencilerin ve velilerin tercihi olmaya devam eden Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü, genel merkezinde takdirini topluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.