Tarım Kredilerde Yoğunluk Devam Ediyor

Tarım Kredilerde Yoğunluk Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından Düzce’de Tarım Kredi Kooperatif Marketinde indirim başladı. Vatandaşlar, alışveriş yapmak için yoğunluk oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde indirim başladı. Düzce’deki şubelerde  de indirim duyurusunun ardından sabah erken saatlerde marketlerde yoğunluk oluştu.

Vatandaşlar ucuzlayan ürünlere rağbet gösterirken, en çok ilgiyi patates ve şeker gördü.

"Tavuk ve etlerde indirim olduğunu gördük"

İndirimler için gelip alışveriş yaptığını söyleyen Düzceliler "Sabah, daha önceki haberlerden aldığımız bilgilerle indirim olacağını duyduk. Buraya hangi ürünlerde ne kadar indirim olduğuna bakmaya geldik. Yaptığımız alışverişte yağda, temel gıdalarda, deterjan ürünlerinde genel olarak indirim olduğunu gördük. Tavuk ve etlerde de indirim olduğunu gördük. Temel gıdalarda kendimize yetecek kadar alışveriş yaptık" dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.08.2022
12:57

Sanırsın kıtlıktan çıktılar.Ne ara bu hâle geldik biz ya.İhtiyacı olmadığı halde sepeti dolduruyorlar.Bu kadarmı düştük 5 TL 10 TL indirimin peşine.Ama sorsan eski Türkiye’de kuyruk vardı derler.Hiç bu kadar aşağalanmadık millet olarak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,78
Osman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.