Tam kapanmada As Sigorta açık olacak

Tam kapanmada As Sigorta açık olacak

Tam kapanmada As Sigorta açık olacak

Korona virüs salgını ile beraber başlatılan Tam kapanma uygulaması kapsamında sigortaların açık olup olmayacağı ile ilgili kafalarda ki soru işaretlerini AS Sigorta Sahibi Erdoğan Bıyık yanıtladı. Bıyık, sigorta şirketlerinin tam kapanmada açık olacağını belirtti. 

Atatürk Bulvarı Çoban Işıkları Mevkiinde hizmetlerini sürdüren AS Sigorta, Tam kapanma süreçlerinde kısıtlamadan muaf olan vatandaşların ve evlerinde bulunan vatandaşların sigorta işlemlerini aksatmaması için açık olacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AS Sigorta İşletmesi Sahibi Erdoğan Bıyık, " Tam kapanma sürecinde sigorta şirketleri açık olacak. Kısıtlamadan muaf olan vatandaşların ve evlerinde bulunan vatandaşların sigorta işlemlerini yapabilecek.

Kısıtlamadan muaf olan kişiler Atatürk Bulvarı Çoban Işıklar mevkiinde bulunan ofisimize gelerek saat: 10,00-17,00 saatleri arasında sigorta işlemlerini yapabilecek. Bunun dışında evlerinde kalan vatandaşlarımızda ofisimizi 0380 523 44 44 numaralı hattan arayabilir. Ayrıca AS Sigorta Whatsapp hattımız olan 0552 286 20 17 ve 0542 467 67 05 hatlarından da bizlere ulaşabilirler" ifadelerini kullandı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.05.2021
00:32

Sigorta şirketleri muaf değil kapalı olması gerekiyor yalan haber yapıp esnafı mağdur etmeyin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,58
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.