81 İlde Eş Zamanlı Olarak Gerçekleştirildi

81 İlde Eş Zamanlı Olarak Gerçekleştirildi

81 İlde Eş Zamanlı Olarak Gerçekleştirildi

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın video konferans sistemi yoluyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleşen 2024 yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2. Olağan Toplantısı katıldı.

Video konferans sistemi (VKS) yöntemiyle bütün illerde eş zamanlı gerçekleşen toplantıda İl İstihdam ve Meslekî Eğitim Kurulunun daha aktif hale gelmesi konusuna değinen Bakan Işıkhan, Valilerimizin Başkanlığında toplantıların yapılmasının önemini ifade etti. 

Meslekî Eğitim ve Kursların önemli olduğunun altını çizen Bakan Işıkhan, İşsizlik kadar da kayıt dışı istihdamın önüne geçmek için çaba sarf edildiğini dile getirdi. 


Bakan Işıkhan’ın VKS ile yaptığı toplantı sonrası İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Toplantısı Vali Aslan başkalığında devam etti. 

İlgili kurum amirlerinİn katılımıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 2024 yılı İş ve İş Gücü Piyasa Araştırması kapsamında yapılan faaliyetler ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü' nün Mesleki Eğitim Programı kapsamındaki faaliyetler değerlendirilerek, ilgili gündem maddeleri görüşüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.