KGK Temsilcisi Maradit Gazetecilerin Gününü Kutladı

KGK Temsilcisi Maradit Gazetecilerin Gününü Kutladı

KGK Temsilcisi Maradit Gazetecilerin Gününü Kutladı

Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce İl Temsilcisi Fatih Melih Maradit 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Gazetecilerin yönetenler ile yönetilenler arasında bir köprü görevi yaptığını vurgulayan Maradit, bildirisinde şu görüşlere yer verdi:

“Büyük bir emek harcayarak olayları, gelişmeleri hızlı bir şekilde halkla paylaşan, sorunları yerinde tespit ederek çözümünü sağlamak amacıyla fedakârca çalışan gazeteciler, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi görmektedirler.

Dolayısıyla gazeteciler bir şehrin ve toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıyor ve fedakârca kendilerini ortaya atmaktan geri durmuyorlar.

Bu bakımdan; tarafsız, özgür ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı mesleklerden biri olmasının göz ardı edilmemesi gerekmektedir.

İlimizde de, ailesiyle geçireceği zamanı bile feda ederek neredeyse günün her saatinde, fedakârca çalışıp bölgemizdeki, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak, yönetenlerle halk arasında köprü görevi gören, bu uğurda kimi zaman tehditlere bile maruz kalan ve ayrıca her türlü ekonomik zorluklarla da mücadele eden değerli meslektaşlarımın 21 Ekim Gazeteciler Günü'nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.