Kar birikintileri ile ‘Kardan Kedi’ yaptılar

Kar birikintileri ile ‘Kardan Kedi’ yaptılar

Kar birikintileri ile ‘Kardan Kedi’ yaptılar

Düzce’de geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından yapılan çalışmalar ile yollardaki karlar temizlenerek yol kenarlarına koyuldu. Yol kenarlarına koyulan ve kar birikintisi olan noktada bir vatandaş ‘Kardan Kedi’ yaptı.

  Geçtiğimiz hafta sonu Düzce’de kar yağışı etkili oldu. Şehir merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaştı. Düzce Belediyesi Karla Mücadele ekipleri yoğun çalışmaların ardından tüm sokaklarda ki karları temizleyerek, vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlamış oldu.

Aradan geçen zaman içerisinde kar birikintileri don olması nedeni ile erimeyince Düzce’nin Konuralp bölgesinde ikamet eden Hanife İlhan’ın aklına ‘Kardan Kedi’ yapmak geldi.

İlhan çocukları ile birlikte Şehit Murat Gökmen Mahallesi’nde evlerinin önünde biriken karlarla yaklaşık 1.5 saatlik çalışmanın ardından ‘Kardan Kedi’ yaptı.

Ayrıca kedinin ayaklarının olduğu kesime de yavru köpekler için bir çeşit yuva oluşturan Hanife İlhan’ın fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni topladı. HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.