Eski Sanayide Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Eski Sanayide Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Eski Sanayi Çarşısına uygulanacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile bir araya geleceklerini söyledi. Özlü, hak sahiplerine ev, dükkan yada para teklifinde bulunacaklarını açıkladı.

Başkan Özlü, Düzce’nin kronikleşmiş sorunlarına eğilmeyi sürdürdüklerini belirtti.

Eski Sanayi Çarşısında yapılacak kentsel dönüşüm projesinin hak sahiplerine anlatılması için bin ofis kurulacağını dile getiren Özlü, uzman bir firma ile çalıştıklarının altını çizdi.


Hak sahiplerine ev, dükkan yada para teklifinde bulunacaklarını ifade eden Özlü “Her alanda çalışıyoruz. Eski sanayi çarşısı için bir ofis oluşturulacak. Bu alanda mülk sahipleri ile bir araya gelip çalışmanın içeriğini anlatacağız. Konusunda uzman bir firma ile çalışıyoruz. Sanayi çarşısı taşınacak. Esnafa ev mi, para mı, yoksa dükkan mı istediklerini soracağız ve taleplere göre hak sahiplerine haklarını teslim edeceğiz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.06.2021
11:01

Lan sanki her işi başından tırnağına bitirdiniz birde esnafa göz diktiniz. İstanbul caddesi yarım, her yer yarım. Önce yarım yamalak yaptığınız işleri bitirin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,25
Ahmet


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.