Antik şehir Konuralp’e bu park yakışmıyor

Antik şehir Konuralp’e bu park yakışmıyor

Konuralp Şehit Kemal Işıldak Mahallesi’nde bulunan Ali Hamza Parkı, yok oluyor. Parkın tam karşısında bulunan Düzce Belediyesi’nin turizm şirketi BelTur’u ziyaret edenlerde parkın içler acısı halini görüyor.

  Düzce Belediyesi şehrin dört bir yanında parklarda bakım onarım çalışması yaparken, Konuralp’te bulunan Ali Hamza parkına yıllardır bir çivi dahi çakılmıyor. Parkın içerisinde otlar uzarken, oturma alanlarında odunlarda sökülmüş durumda. İçerdeki heykeller kırılırken, havuzda da çökmeler meydana gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Aydınlatma direklerinde bulunan ampullerin bir kısmının kırık olduğu ve geceleri parkın karanlıkta kaldığı iddia edilirken, Düzce’nin çeşitli bölgelerinde bulunan park alanlarını yenileyerek çocukların oynayabileceği hale getiren Düzce Belediyesi’nin bakım onarım çalışmalarını Konuralp’in Şehit Kemal Işıldak Mahallesi’nde bulunan Ali Hamza Parkı’na da bakım yapmaması dikkat çekiyor.

Duyarsız vatandaşlar tarafından hasar verilen ve uzun yıllardır herhangi bir bakım çalışması yapılmayan parkın, yaz aylarında vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri bir hale getirilmesi bekleniyor.

Öte yandan parkın hemen karşısında Düzce Belediyesi'nin turizm şirketi olan BelTur'un ofisinin olması ve Konuralp gibi turizm bölgesi bir yere böyle bir parkın yakışmadığını düşünen vatandaşlar gerekli çalışmanın kısa süre içerisinde yapılmasını bekliyor. 

HABER: E.BEKTAŞ-Ç.DEĞERLİ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.