Kavşak sorunu devam ediyor!

Kavşak sorunu devam ediyor!

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Olimpiyat kavşağında yapılan düzenlemeler sonrasında mesai saatleri çıkışında oluşan uzun araç kuyrukları oluşmaya devam ediyor. Her akşam aynı çileyi dakikalarca yaşayan vatandaşlar, kavşakta çözüm bekliyor. 

Olimpiyat kavşağında Karayolları ekipleri tarafından geçtiğimiz yıllarda düzenleme çalışması yapılmıştı. Yapılan düzenleme ile kavşak daraltılmıştı. Daraltılan kavşağa birde EDS yerleştirilmiş, ışıktan geçenlere ceza üstüne ceza gelmişti. Son düzenleme ile ışıkların kaç saniye sonra yanıp yanmayacağı belirleyen saniye sayarlar yerleştirildi.

Fakat olimpiyat kavşağında araç trafiğini düzenleyecek hiç bir şey yapılmadı. Özellikle mesai saatlerinin sona ermesi ile birlikte evlerine giden vatandaşların yoğunluk oluşturduğu kavşakta vatandaşlar her akşam aynı çileyi yaşıyor. Vatandaşlar dakikalarca ilerlemeyen kavşakta ışık süresinin çoğaltılmasını bekliyor. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.06.2021
14:27

ÇÖZÜM BASİT İZMİT İ ÖRNEK ALIN TRANSİTLER ÜSTTEN GECSİN GİTSİN. AMAA HALKIMIZ KARŞI ÇIKAR OLUR OLMAZ HERŞEYE MUHALEFET OLMAYI SEVERLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,76
BEKİR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.