Üretici kendi parası ile aldığı tohumları siyasi şova dönüştürdüler

Üretici kendi parası ile aldığı tohumları siyasi şova dönüştürdüler

Düzce'nin Coğrafi ürünlerinden birisi olan Konuralp Pirinci'nin tohumları üreticilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün aracılığı ile dağıtıldı.

Üreticilerin yüzde 75'ini kendi cebinden aldığı tohumların dağıtımı için çiftçilere sabah saatlerinde Konuralp'te bulunan Ali Hamza parkının önüne gelmeleri istendi. Sabah saatlerinde traktörleri ile birlikte bölgeye gelen çiftçilerin tohumlarını almak için sıraya girdi. Bu esnada Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri bölgeye gelerek üreticilere il müdürünün de geleceğini ondan sonra dağıtım yapılacağı belirtildi.

Çiftçiler saat 10.00'da gelmesi beklenen il müdürünü 10.30'a kadar bekledi ve il müdürü geldi. Çiftçiler kendi ceplerinden ödedikleri tohumları almak için beklerken, dağıtım tekrar başlamadı. Bu sefer ise İl Müdürü Necdet Çiçek, çiftçilere bir misafir geleceğini belirterek beklemelerini istedi. Saat 11.20'de beklenen misafir olarak AK Parti Düzce il Başkanı Mustafa Keskin geldi ve üreticilere tohumlar dağıtılmaya başlandı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, dakikalarca bekleyen üreticilere sanki tohumlar hibe edilircesine açıklamalarda bulundu. Keskin, " Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi ve çeltik üretimini yaygınlaştırmak için Konuralp çeltikçilerimize tohum desteği sağlanmıştır.

Tüm üreticilerimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun." ifadelerinde bulundu. Bazı üreticiler Keskin'i görmezden gelirken, bazı üreticiler ise ürünleri kendi paraları ile aldıklarını Keskin'e hatırlattı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.05.2021
05:44

HERKESİN HESABI VAR UNUTMAYALIM RABBİMİNDE HESABI VAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,59
İsmail mandıracı
29.04.2021
20:39

TAM BİR ŞOV YAPMIŞLAR BUNLARADA BU YAKIŞIR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,70
CENGAVER
29.04.2021
11:35

necdet bey siyaseti bırak işine bak.sen memursun memur kal

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,21
havva


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.