TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş'tan Muhtarlar Günü Mesajı

TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş'tan Muhtarlar Günü Mesajı

TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş'tan Muhtarlar Günü Mesajı

Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aktaş mesajında ; Muhtarlarımız köklü geçmişiyle demokrasinin ilk halkası, vatandaşın çaldığı ilk kapı olan yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır.
 
Muhtarlarımız devletimizin vatandaşa uzanan en yakın eli, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktadır. Vatandaşımızın hastasında, cenazesinde, düğününde kısacası sosyal yaşamın her alanında yer alan, her türlü üzüntüsünde ve sevincinde kapısını gönül rahatlığıyla çaldığı muhtarlarımız, bizlerin de en yakın çalışma arkadaşlarıdır.
 
Muhtarlarımız bulundukları mahallede veya köyde halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmekte ve seçilmiş oldukları yerlerdeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetinin sunulması konusunda en büyük yardımcımız olan ve özverili bir şekilde görev yapan tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş olanlara Yüce Allah'tan rahmet diliyor, görevde olan muhtarlarımıza da aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.