Bu Ne Duyarsızlık

Bu Ne Duyarsızlık

Bu Ne Duyarsızlık

Düzce’nin yeşilliği ile en gözde yerleşim bölgesi olan kalıcı konutlara yazık oluyor. Adı Bahçeşehir olarak yenilenen bölge, çevre düşmanlarının bilinçsizliği ile kirletiliyor.

Düzce Belediyesinin Bahçeşehir yönetimine emanet ettiği 2.bölgeye maalesef duyarsız ve bilinçsiz kişiler yazık ediyor.

2. Bölge olarak bilinenen Demetevler Mahallesi 13.sokak üzerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından yola bırakılan çöpler, inşaat ve moloz atıkları görenleri hayrete düşürüyor. Banyo ve tuvaletlerine bakım onarım yaptıranlar klozet ve beton atıklarını çöp yerine yol kenarına , boş buldukları yeşil alanlara, yayaların yürüyüş yaptığı kaldırımlara atmayı tercih ediyor.

Çöp konteynırına atmaya üşendikleri, klozet ve  rezervuar seti, çuvala geçirilerek fırlatılmış tuğla ve beton kırıkları, kalebodur ve ayna kırıkları günlerdir kaldırılmayı bekliyor.

HERKES?SAHİP?ÇIKMALI?

Kalıcı konutlar isminin depremi anımsatması nedeniyle Belediye Meclis kararı ile Bahçeşehir ismi ile anılan bu bölgede yaşayanların çevreye sahip çıkması isteniyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr.?Faruk Özlü’nün talimatıyla Düzce Belediye bünyesinde oluşturulan, apartman temlizliğinden bahçe ve çevre temizliğine kadar her alanda çalışmalarını sürdüren Bahçeşehir Yönetim ve Site A.Ş’nin çevre düşmanları için caydırıcı tedbirler üretmesi bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.