Tarih mi Olacaklar?

Tarih mi Olacaklar?

Yerel seçimler geride kaldı. Yaklaşık 3 aydır süren seçim maratonu sona erdi. Alınan sonuçların ardından kazanan, kaybeden ve hezimete uğrayan partilerde yeni dönemde ne gibi gelişmeler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Düzce'de resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti Adayı Faruk Özlü seçimi yüzde 40,22 oy alarak kazandı. Seçimlere eski belediye başkanı Mehmet Keleş'i aday göstererek giren İyi Parti ise yüzde 6,13 oy alarak seçimde hezimete uğradı. İyi Parti sadece Düzce merkezde değil il genelinde yüzde 5,5 oy alarak seçimi 5. parti olarak tamamladı.

2023 yılında yapılan genel seçimlerde partisini Düzce'de CHP'nin listelerine sokan, yerel seçimde İyi Parti'li bir aday yerine eski bir Ak Parti'li Mehmet Keleş'i aday gösteren her seçimde aday çıkma cesareti gösteremeyen ve ön plana başkalarını iten İl Başkanı Yunus Özay Er, kayıplarına bir yenisini daha ekledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız" sözleriyle çıktığı yolda ülke genelinde aldıkları oy oranı sonrası, bugün yapacağı basın toplantısı merakla bekleniyor. Siyasi kulislerde Akşener'in genel başkanlıktan istifa edeceği söylenirken, olası istifa sonrası, katıldığı bir televizyon programında "ben olsam oyumu Faruk Bey'e veririm" şeklinde sözleri ile Ak Parti'ye göz kırpan Yunus Özay Er'in ne yapacağı merakla bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.04.2024
13:02

Kuruluştan film çevirenler, partiyi bölen yöneticiler sonunda duvara tosladı. Biraz evde oturun...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Aziziyeli
1.04.2024
15:09

Bu başkan yani küçük enişte dediğm dedik yöntemle buraya kadar en son duvara toslarsın. seçmene partililere rağmen olmaz... OLMADI DA... hadi meral ablanı da al başka parti kur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,00
İYİ Parti yöneticisi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.