İki köyde korona virüs hortladı

İki köyde korona virüs hortladı

Düzce’nin Gölyaka ilçesine Bağlı Zekeriya Köy ile Kaynaşlı ilçesine bağlı Darıyeri Bakacak köylerinde cenaze namazlarında korona virüs hortladı. İki köyde de ev karantinası uygulaması başladı.

Korona virüs ile mücadele tüm hızı ile devam ederken, Düzce’de iki köyde ev karantinası uygulaması başlatıldı. Alınan bilgilere göre, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Darıyeri Bakacak köyünde ikamet eden bir vatandaş, Bolu’da gördüğü Korona virüs tedavisine sonuç vermeyerek hayatını kaybetti. Vatandaş tedbirlere uyularak Darıyeri Bakacak köyünde defin edildi. Cenaze merasimine katılın onlarca kişiye yapılan testlerin sonuçları pozitif çıktı. Köyde Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince ev karantinası uygulaması başlatıldı.

Zekeriya Köy’de de korona virüs hortladı

Alınan bilgilere göre Düzce’nin Gölyaka ilçesine bağlı Zekeriya Köy’de de cenaze merasimi vardı. Merasimin ardından köyde bir kişide virüs tespit edilince köyde bir çok kişi test için hastaneye gitti. Zekeriya Köy’de ikamet eden bir çok kişi de daha virüs tespit edilince Düzce il Sağlık müdürlüğü ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler köy genelinde ev karantinası uygulaması başlattı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.07.2020
15:33

gölyaka zekeriya köyü olacak, gümüşovayı boşuna telaşlandırmayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,40
gölyaka gümüşova değil


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.