Öztürk: Çiftçimiz Mağdur Edilmedi

Öztürk: Çiftçimiz Mağdur Edilmedi

Öztürk: Çiftçimiz Mağdur Edilmedi

Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin (Fiskobirlik) Düzce’de fındık alımlarına başladığını duyurdu.

Düzce’nin önemli geçim kaynaklarından ve  "yeşil altın" olarak nitelendirilen fındığın harmana inmesiyle birlikte çiftçiler fındıklarını satmaya başladı. Bu kapsamda TMO ve Fiskobirlik, Düzce’de fındık alımlarına başladığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, TMO ve Fiskobirlik’in fındık alım fiyatlarına yer verdiği konuşmasında şunları söyledi:

“Toprak Mahsulleri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza fındığa verdiği fiyattan dolayı oda başkanı ve çiftçiler adına teşekkürlerimizi iletiyorum. Çiftçilerimiz açıklanan fındık fiyatından oldukça memnunlar. TMO bu sene 22 liradan ilimizde fındık alacak. 20 Ağustos itibariyle randevu sistemiyle çiftçilerimize sıra verilecektir. Alım şu anda tek merkezden, Çilimli’ye bağlı Söğütlü Köyünden alım yapacak. 24 Ağustos tarihi itibariyle de fındıklarını teslim etmeye başlayacaklardır. Ayrıca Fiskobirlik’de ilimizde fındık alımına başlamıştır. 50 randıman fındığı 21.25 liradan alım yapılmakta. Buradan ilimizde fındık alımı yaparak çiftçimizi mağdur etmeyen Fiskobirlik’e de teşekkür ediyorum.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.