Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi

Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi

Minik Öğrencilere Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi

Sağlık Müdürlüğü tarafından anaokulu ve ilkokul öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Çocuklarımızın ağız ve diş sağlığına büyük önem veriyoruz” dedi.


Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, Seher Fedai Anaokulunda eğitim gören minik öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenlendi Toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamak, doğru alışkanlıklar kazandırmak ve genel sağlığın ayrılmaz bir parçası olan ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte; sağlıklı yaşam için ağız ve diş sağlığının önemi, ağız ve diş bakımının nasıl yapılması gerektiği ve doğru diş fırçalama öğrencilere anlatılarak diş maketi üzerinde uygulama yapıldı.


Küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların ve öğrenilen bilgilerin hayat boyu devam ettiğinin altını çizen Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, ‘‘Koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerimiz kapsamında bugün minik öğrencilerimize ağız ve diş sağlığının önemini anlattık. ‘Ağaç yaşken eğilir’ atasözünden hareketle çocuklarımıza ağız ve diş sağlığının önemini aşılıyoruz" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.