Muhsin Yavuz Koronavirüs’e Yakalandı

Muhsin Yavuz Koronavirüs’e Yakalandı

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un Koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

24 Mart'ta düzenlenen AK Parti 7. Olağan Kongresi'ne katılım sağlayan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'un Koronavirüs testi pozitif çıktı.

Başkan Yavuz AK Parti Kongresi'nin ardından AK Parti Düzce Teşkilatı ile Diyarbakır'a giderek burada Diyarbakaır Anneleri de ziyaret etmişti. 

Sabah saatlerinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılım sağladığı toplu açılış törenine Çilimli Anadolu Lisesi'nden canlı bağlanan Başkan Yavuz'un karantinaya alındığı belirtildi. 

  Ayrıca  Başkan Yavuz'un geçtiğimiz haftalarda koronavirüs aşısı da olduğu öğrenildi. 

Öte yandan yine AK Parti Kongresine katılan Bolu eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.  Alaaddin Yılmaz kongrede Düzce eski Belediye Başkanları Dursun Ay ve Mehmet Keleş ile yan yana çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Düzce TV ailesi olarak Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.04.2021
17:23

Belediye başkanımızın 2.doz aşısını olmasının üzerinden 2 hafta geçmemişti, bugün test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,72
Geçmiş olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.