AK Parti Geleneği Bozmayacak

AK Parti Geleneği Bozmayacak

AK Parti Düzce il Kadın kolları başkanlığı için yapılacak kongre öncesinde mevcut başkan Güler Güneş’in görevini bırakacağı yerine seçilecek isim için 3 kişinin Ankara’da ki mülakatlara çağırıldığı öğrenildi.

AK Parti Düzce Kadın kolları başkanlığı için önümüzde ki günlerde yapılacak kongre öncesi aday belirleme süreci de devam ediyor. Mevcut Başkan Güler Güneş’in görevi bırakacağı öğrenilirken yerine gelecek isim için İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra Aydın, Cumayeri Kadın Kolları eski Başkanı Ayşegül Yıldırımşak ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Danışan Seymen’in Ankara’ya mülakata çağırıldığı öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi geleneği bozmayacak ve tek aday çıkararak kongre yapacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.07.2020
07:54

Halk ile inatlaşma olmaz Kimseninde tapulu malı değil bunların dışında kimse seçilemiyor zaten iç beş kişinin etrafında makamlar dönüp duruyor başka indan yok gladyo yıkılmalı Birilerinin adamı kadını insanı bu Akparti teşkilatını eritti Yeni bir teşkilat Sıfırdan halk ile istişare yaparak bütünlük sağlayarak yapılmalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,30
Şakamı bu
27.07.2020
23:02

cumayerli olmasın da

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,75
akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.