İl Başkanı Er Belediye Yetkililerine Seslendi

İl Başkanı Er Belediye Yetkililerine Seslendi

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, PTT şubesinin kapatılmasının ardından Düzce Belediyesi'nin Konuralp ek binasında bulunan su ödeme, su yükleme, vergi ödeme birimlerinin kapatılarak Konuralp bölgesinde yaşayan vatandaşların mağdur edildiğini belirtti.

İYİ Parti Düzce Teşkilatı geçtiğimiz günlerde PTT şubesi kapatılan Konuralp bölgesinde vatandaşların mağduriyet yaşadığını dile getirdi.

 İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Onlarca insanın yaşadığı Konuralp'te, ilgililerin bölge insanını mağdur etmesi anlaşılır gibi değil. O da yetmiyormuş gibi şimdi de su fatura ödeme birimi, su yükleme birimi vergi ödeme birimlerinin kapatıldığı Konuralp'te bu ve benzeri sıkıntılar  bitmek bilmiyor. İnsanlarımız fatura ödeyebilmek için Düzce merkeze gitmesi gerekiyor" dedi.

Er, " Önceliklerimiz, özellikle kamusal hizmetlerde kar-zarar ölçeğine bakmaksızın, vatandaşa hizmet olmalı. Onların hayatını kolaylaştırmak için adımlar atmalıyız. Kar etmiyor diye binlerce insanı mağdur etmenin kamu hizmeti açısından akılcı  tek bir yanı yoktur" dedi.

Konuyla ilgili Konuralp’te yaşayanlar ile görüştüklerini belirten Er, "Durumu bize bildiren vatandaşlarımızdan  sonra ilgililer  ile birkaç defa görüşüldü . Farklı tarihler verilerek sorunun kısa zamanda çözüleceğini vatandaşın mağduriyetinin giderileceğini söylediler. Bugün geldiğimiz noktada ise sorunun hala çözülmemiş olması özellikle pandemi döneminde vatandaşımızın sıkıntılarını arttırmıştır " dedi.

 

Düzce Belediyesi yetkililerine seslenen Er,  vatandaşların yaşadıkları mağduriyeti bir an önce gidererek Konuralp başta olmak üzere kent merkezine uzak olup benzer sorunlar yaşayan bölgelerdeki vatandaşların bu ve benzeri sorunlarına daha duyarlı davranılmasının gerektiğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.09.2020
09:04

Teknolojiyi öğrenecekler başkanım ....Ben 63 yaşında oğrenmeye başladım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,95
sevdam DÜZCE


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.