Merkez İlçede Murat Baki Yılmaz Dönemi Başladı

Merkez İlçede Murat Baki Yılmaz Dönemi Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe kongresi geniş katılımla gerçekleşti. Merkez İlçe’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onay verdiği Murat Baki Yılmaz, merkez ilçe başkanı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongreleri yapılan merkez ilçe kongresi ile sona erdi. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Kongre salonunda yapılan kongreye MYK üyesi Bahadır Alperen, Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, merkez ilçe delegeleri ile partililer katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede divan seçiminin ardından konuşmalara geçildi.

Bahadır Alperen; “Gelinen süreç MHP’yi haklı çıkarttı”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi Bahadır Alperen yaptığı konuşmada alınan kararlar ile MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin haklı çıktığını belirterek; “2023 vizyonu sürecinde Türkiye’nin etrafı ateş çemberine döndü. Bir tarafımızda Yunanistan’ın kışkırtıcı hareketleri, bir tarafımızda halen kanayan yara Suriye ve Can kardeşimiz Azerbaycan’ın kendisine ait toprakları yeniden alması. Bu süreç içinde hem içeride hemde dışarıdaki mihraklar Türkiye’ye saldırmaya devam ediyor. Gelinen süreçte ise Devletin Bekası için Türk Dünyası’nın aksaçlısı Devlet Bahçeli’nin sergilediği tavır, kendisini haklı çıkartmıştır” dedi.

“Birlik beraberlik içinde olmalıyız”

İl Başkanı İlhami Caboğlu ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğinin altını çizerek; “Teşkilat olarak zorlu süreçleri atlattık. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor. Bunun için ben teşkilat başkanı olarak elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyorum. Kongre sürecinin ardından partimize kendi düşüncelerine uymadığı için küsen arkadaşlarımız ile görüşmelere başlayacağım. Bu süreçte bir olmamız, beraber olmamız gerekiyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” sloganına bağlı kalarak yapacağımız çalışmalarımızda bütün teşkilat üyelerimizin de bizlere yardımcı olmasını bekliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından geçmiş dönemde merkez ilçe başkanı olan Ömer Albayrak’a teşkilata yaptığı hizmetlerden dolayı İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Milletvekili Ümit Yılmaz plaket verdi. 

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Bütün delegelerin oyunu alan Murat Baki Yılmaz, MHP merkez İlçe Başkanı oldu.

 

Murat Baki Yılmaz; “Hedefimiz kızıl elma”

Seçimlerin ardından mikrofonlarımıza konuşan yeni Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz; “50 yıllık geçmişi olan, 5 bin şehidi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkez İlçe Başkanı olmak bu gün bana nasip oldu. Bende bundan sonraki bayrak yarışında Ömer abimden, başkanımdan aldığım bayrağı daha yukarılara çıkartmaya camia ve teşkilatımızla birlikte çalışacağız. Hep beraber zorlukları aşarak geldik. Bundan sonrada zorlukları aşarak devam edeceğiz. Hedefimiz ile Kızıl Elma” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.