Merkez İlçede Baki Yılmaz Dönemi

Merkez İlçede Baki Yılmaz Dönemi

Merkez İlçede Baki Yılmaz Dönemi

MHP Merkez İlçe kongresinde Murat Baki Yılmaz'ın listesiyle tek adaylı seçim gerçekleşti. Parti tabanında ve ülkücü camiada oluşan birlik ve beraberlik sonucunda, teşkilatın istediği bir sonuç ortaya çıktı.

İl Başkanı İlhami Caboğlu ve eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, birlikte hareket ederek, Murat Baki Yılmaz'ın ismi üzerinde anlaştı. Genel merkez de, Düzce teşkilatının talebi doğrultusunda Yılmaz'ın merkez ilçe başkanlığına tek aday olarak girmesine onay verdi.

Caboğlu ve Albayrak ile teşkilatın Murat Baki Yılmaz ismi üzerinde uzlaşması sürecinde Milletvekili Ümit Yılmaz'la istişare yapılmadı.

Bilindiği gibi, Ümit Yılmaz, birkaç kez genel merkeze giderek Ömer Albayrak ve yönetimini görevden aldırmak istemiş, ancak girişimleri sonuç vermemlşti.

Teşkilatla arasında soğuk rüzgarlar esen Ümit Yılmaz'ın istediği olmazken, merkez ilçe kongresinde de yine teşkilatın dediği oldu.

MHP kulislerinden gelen bilgilere göre, il kongresine kadar uzanacak süreçte, Caboğlu ve Albayrak'ın Murat Baki Yılmaz'la birlikte hareket etmesi bekleniyor. Büyük bir sürpriz gelişme olmadığı takdirde, Caboğlu'nun yeniden il başkanlığına seçilme ihtimali kuvvetleniyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.