Muharrem İnce Düzce'ye Geldi

Muharrem İnce Düzce'ye Geldi

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nın ardından, parti yönetimine sert eleştiriler yönelterek, '1000 günde Memleket Hareketi' adı altında yeni bir oluşum başlatan eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Düzce’de esnaf gezisi yaptı.


Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ gezileri kapsamında Düzce’yi ziyaretti. Kent merkezini gezen, esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden İnce gazetecilere açıklamalarda bulundu. İnce daha sonra Düzce’den ayrıldı. Yeni bir hareket başlattıklarını belirten İnce şu ifadelere yer verdi. 
“Bizim bir büyük şemsiye kurmamız lazım. Bu büyük şemsiyenin altında ülkücüler,  sosyal demokratlar olmalı, muhafazakârlar olmalı, Sünniler olmalı ve aleviler olmalı herkes olmalı. Memleket bir uçurumun başında duruyor.  Bu memleketi bu uçurumun kenarından çekip almamız gerekiyor. Üreten bir Türkiye oluşturmamız lazım. Üreten bir Türkiye için de çiftçisinin desteklenmesi lazım, sanayicisinin desteklenmesi lazım.  İktidar desteklemek yerine sarayda yaşıyor.  Muhalefet de kendi halinden memnun, onların da iktidara gelmek gibi bir derdi yok. Bizim hedefimiz 50+1 almak. 50+ 1 hedef alarak yola çıkacağız. 15 gün bir ara vermiştik şehir gezilerimize bugün Düzce’den tekrar başlıyoruz. Biz 48 vilayeti gezdik. Kısa sürede 81 vilayeti gezmiş olacağız.

Biz de asgari ücreti yolda öğrendik. İşin açıkçası açıklamayı yapan Bakanı 2 bin 825 TL ile bir ay geçindireceksin ay sonunda tekrar konuşacaksın.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.01.2021
17:02

Muharrem incenin siyasette doğru çizgisi yok. Gündemde kalmak istiyor. Ancak karşılığı yok.CHP cumhurbaşkanı adayı gösterdi.Kazanamadın.son dakikaya kadar kazandım dedin. Sonrası ne oldu? halen açıklamadın. Birliği beraberliği güçlendirecek iken bozuyorsun. Yalova da destek verdiğin belediye başkanı görevden alındı. Bir açıklaman yok. Dar kadroculuk CHP de bitti. Sağlam durmanı beklerdik.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,20
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.