CHP Teşkilatı Esnafa Türk Bayrağı Dağıttı

CHP Teşkilatı Esnafa Türk Bayrağı Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kent merkezindeki esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir Düzcelilerin Mevlid Kandilini ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı açıklamada, “Bizim için çok önemlidir 29 Ekim. Belirli bir dönemden sonra bu tip bayramlarımızın önemsizleştirme çalışmalarının yapıldığını biliyoruz. Cumhuriyet sevgimizi asla ve asla yeni nesilde sönmeyecek bir ateş olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Düzce’de esnaf ile birlikte dükkanlar Türk bayraklarıyla süslenerek, Cumhuriyet bayramı coşkulu bir şekilde kutlanacak. CHP Düzce teşkilatı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek Türk Bayrağı dağıttı.

Esnaflarla bir araya gelerek hem Mevlid Kandillerini hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet olgusunu esnaflarla paylaşmak istedik diyerek konuşmasına başlayan Demir, “Arkadaşlarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda böyle bir etkinlik yapalım dediler. Biliyorsunuz kutlamalar artık çok yüzeysel olmaya başladı. Tabii bu bizim açımızdan. Bazıları için belki normal karşılanabilir bu kutlamalar ama hiç olmazsa bu birlikteliği bu duyguyu bir Cumhuriyet olgusunu esnaflarımızla paylaşmak için bir bayrak, bir de pandemiden dolayı maske dağıtımı yapıyoruz.

"Esnafımız hem kandilline hem de bayramına duyarlı"

Bir de bize esnaflarımızdan içerisinde çok büyük sıkıntılar içeren dosyalar geldiği için bunlar için çözüm önerileri içeren bir broşür dağıtımı yaptık. Aynı zamanda kandile de denk gelmiş olması esnaflarımızın kandillerini de kutlamamıza vesile oldu. İyi de gidiyor. Bir problem ile karşılamıyoruz. Esnafımız son derece duyarlı. Hem kandilline hem de bayramına duyarlı. Memnun bir şekilde devam ediyorum. Hoşuma gidiyor. Sadece esnafları dolaşmakla olmuyor tabii. Ben bütün Düzcelilerin hem kandillerini kutluyorum hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

"Bayramlarımızın önemsizleştirme çalışmalarının yapıldığını biliyoruz"

Bu sene her ne kadar 97. Senemizi kutluyor da olsak Allah’ın bu bayramları bize yüz yıllarca rahatlıkla ve memnun bir şekilde kutlamamızı nasip etmesini diliyorum. Bizim için çok önemlidir 29 Ekim. Belirli bir dönemden sonra bu tip bayramlarımızın önemsizleştirme çalışmalarının yapıldığını biliyoruz. Ama ne kadar gayret ederlerse etsinler Mustafa Kemal Atatürk bizim sadece kravatımızda değil kalbimizde aynı zamanda. Cumhuriyet sevgimiz asla ve asla yeni nesilde sönmeyecek bir ateş olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.