İstanbul Düzceliler Derneği’nden Kapoğlu’na Destek

İstanbul Düzceliler Derneği’nden Kapoğlu’na Destek

İstifasını geri alması ve Düzcespor’a geri dönmesi konusunda kamuoyu oluşturulan Gökhan Kapoğlu’na bir destek de İstanbul Düzceliler Derneği’nden geldi. Dernek Başkanı İlyas Çelebi, en yakın zamanda, Düzcespor için Düzce'de bulunan devlet erkanı ve kanaat önderlerinin gereğini yapacaklarını temenni ettiklerini söyledi.

İstanbul'da yaşayan Düzceli’lerin oluşturduğu İstanbul Düzceliler Derneği Başkanı İlyas Çelebi, yazılı olarak yayınladığı mesajla, Düzcespor ve başkanlıktan istifa eden Gökhan Kapoğlu’nun  yanında olduklarını belirtti.

Çelebi yaptığı açıklamada, “Göz bebeğimiz, gururumuz, iyi gününde ve kötü gününde yanında olduğumuz, Düzcespor'umuzun başarılı bulduğumuz başkanının istifa etmesinden dolayı üzüntülüyüz.

Göreve geldiği günden, bugüne kadar, başta başkan ve yönetimi olarak, Düzcespor takımının ligde iyi yerlere gelmesi için, maddi ve manevi desteklerini esirgemediklerini gördük. Kulübün birlik beraberliğini, deplasmanda ve kendi sahasında taraftarı ile coşkulu buluşmasını, kaynaşması sağlamasından dolayı mutluluk duyduk.

Düzcespor’umuzun bir futbol takımı olmaktan öte, Düzce'mizin Türkiye'de tanınmasına önemli katkı sağlayan, sivil toplum kuruluşlarından biri olduğu da unutulmamalıdır.

Bu nedenle, en yakın zamanda, Düzcespor'umuz için, Düzce'de bulunan devlet erkanı ve kanaat önderlerinin gereğini yapacaklarını temenni ediyor ve bekliyoruz. İstanbul'daki Düzceliler olarak, takımımıza 2020/2021 lig sezonunda başarılar diliyor, şampiyonluğa ulaşmasını temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.