Koronaya Karşı "Düzcespor Maskesini" Tercih Edelim

Koronaya Karşı "Düzcespor Maskesini" Tercih Edelim

Koronaya Karşı

Düzcespor Kulübü için çeşitli finans arayışlarına giren Yönetim Kurulu, Hatıra bilet kampanyasının ardından, cerrahi maske kampanyası başlattı.

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Düzcespor Kulübü olarak, bugüne kadar, kulübe maddi destek sağlamak ve şehirde iyi bir sinerji yakalamak adına yaptığımız işlerde tüm Düzce halkı,  Düzcespor’a da yönetime de sahip çıkarak destek verdi. Finansmanımızı sağlamak için, belirli faaliyetler içine girmek zorunda kaldık. ‘Düzcespor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi’ bu kapsamda kulübün finansmanını sağlayacak projeler geliştirip hayata geçiriyor. Bir süre önce kulübümüz tarafından organize edilen ‘Hatıra Bilet’ kampanyası başarı ile yürütülmüş 7’den 70’e tüm Düzce tek yürek olarak takımına destek olmuş olmaya da devam etmektedir” denildi.

Açıklama şöyle:

"Finans gelirinin süreklilik arz etmesi açısından bu kez de pandemi nedeniyle insanların en temel ihtiyaç malzemelerinden biri haline gelen ‘Cerrahi Maske’ teminine yönelik kampanya tarafımızca başlatılmıştır. Cerrahi nitelikli, Düzcespor logolu, geliri tamamen kulübümüze aktarılacak olan cerrahi maske kampanyasının da başarıyla sonuçlanacağına, tüm Düzce halkının zaten zorunlu kullanmakta olduğu maskeleri,  satın almış oldukları fiyattan, Düzcespor logolu olanları almayı tercih ederek takıma destek sağlayacağına, özellikle yerel esnaflarımızın ve fabrikalarımızın Düzcespor’u bu kampanyada da yalnız bırakmayacağına inancımız tamdır. Bu kapsamda ‘Benim takımım benim şehrim her yerde  desteklerim” sloganıyla başlattığımız  Düzcespor cerrahi maske satış kampanyamızın başına CEO olarak İş Adamı Ozan Yahşi’yi getirmiş bulunmaktayız. Düzce’de maske üreten iki yerli firmanın ürettiği cerrahi maskelerin satışı ‘Düzcespor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi’ üzerinden önümüzdeki günlerde tüm Düzce’de başlayacak.” 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.