Düzceli sporcular Avrupa Şampiyonu oldu

Düzceli sporcular Avrupa Şampiyonu oldu

Bulgaristan’dan düzenlenen Uluslararası Tennis Europa Şampiyonasına katılan Düzceli Çavuş kardeşler turnuvada Avrupa Şampiyonu oldu. Düzce’ye dönen minikler mutlu olduklarını dile getirdi.

  Bulgaristan’da Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından Tennis Europa şampiyonası düzenlendi. Düzce’den şampiyonaya katılan Eren ve Tuna Çavuş kardeşler 12 yaş Avenue Cup maçında çiftlerde rakiplerini tek tek yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. İlk kez yurt dışı turnuvasına katılan Düzce’nin başarılı tenis sporcuları katıldıkları ilk uluslararası yurt dışı tenis turnuvasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek rakiplerini tek tek yenerek şampiyonluğa ulaşmalarının ardından Düzce’ye döndü.

Şampiyon sporculardan Eren Çavuş, “Turnuvaya gittik orada çiftlerde birinci oldu. Birinci olmak güzel bir şey. O kadar sporcunun içinde birinci olmak şampiyon olmak güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Bir diğer şampiyon sporcu Hüseyin Tuna Çavuş, “Bulgaristan da şampiyon olduk çiftlerde. Şampiyon olmak tabiki güzel bir duygu. Bizi destekleyenler bize her gün mesaj atanlar olunca çok sevindik. Çok gururlandık” ifadelerini kullanırken, bir sonraki şampiyonaya daha güçlü hazırlanacaklarını belirtti.

  Sporcuların hem babası hem antrenörü olan Akif Çavuş mutlu olduğunu gelecek turnuvalara daha iyi hazırlanacaklarını belirtti. Çavuş: “Öncelikle bizlere inanan tüm tenis severlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İlk kez yurt dışı turnuvasına katılma kararı aldığımız günden itibaren ayrı bir heyecan sarmıştı.

Bunun için daha sıkı antrenman planlaması yaptık. Çok çalışmamız gerektiğini sporcularım biliyordu. Elimizden geldiğince disiplinli bir şekilde antrenmanlara devam ettik ve devamda edeceğiz. Önümüzde katılmayı planladığımız yurt içinde hafta sonu turnuvası Milli takım seçmeleri yurt dışında Haziran’da Almanya Temmuz’da Bulgaristan da turnuvalar var. Bu turnuvalar içinde elimizden geldiğince en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.05.2021
14:17

maşallah kuzucuklara

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,28
yunus aydın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.