Başıboş Köpek Sorununu Kökünden Çözüyoruz

"Başıboş Köpek Sorununu Kökünden Çözüyoruz"

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, şehrin her tarafında artan başıboş köpeklerle ilgili olarak gerekli çalışmaları yürüttüklerini ve bu hayvanların artışını kontrol altına alarak en kısa sürede şehrin sokak köpeği sorunundan kurtulacağını söyledi.

Başkan Özlü sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda "İlçelerde kısırlaştırma merkezleri kuruyoruz. Düzce Belediyesi Hayvan Konukevi’nin kısırlaştırma kapasitesini artırıyoruz ve bu sorunu kökünden çözüyoruz." dedi.

Başkan Özlü'nün yayınladığı videoda şu ifadelere yer verildi: "Sevgili hemşerilerim. Bugün sizlere bir müjdeli haberim daha var. Bilindiği üzere 2019 yılında Türkiye'nin en modern hayvan barınağını Düzce'de kurmuş ve faaliyete geçirmiştik. Şimdi de sokaklarda başıboş ve saldırgan köpek bırakmamak için Türkiye'ye örnek olabilecek yeni bir çözüm ürettik. Düzce Belediyesi öncülüğünde bütün ilçe ve belde belediyeleri, İl Özel idaresi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile hayvan severlerden oluşan bir üçlü mekanizma tesis ettik. Bu mekanizma ile sokakta saldırgan köpek kalmayacak. Bu mekanizmanın özü kısırlaştırmayla hayvan sayısındaki artışın kontrol altına alınması. Sokak hayvanının saldırganlığının rehabilite edilmesidir. Bu amaçla ilçelerde kısırlaştırma merkezleri kuruyoruz. Düzce Belediyesi Hayvan Konukevi’nin kısırlaştırma kapasitesini artırıyoruz ve bu sorunu kökünden çözüyoruz. Düzce’mize hayırlı olsun.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.03.2024
04:41

Hayvan konuk evi dediğiniz yer ölüm kampı ıslak beton üstünde köpekler bi ziyaret edin bi görün içler acısı bide çıkmış konuşuyorsunuz vicdan yahu biraz vicdan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,46
Tülay
16.03.2024
14:58

köpek dediğinin de yaşama ve üreme hakkı var. İNSAN olanlar bunu anlar..... Köpekten kediden rahatsız olanın insanlığından şüphe ederim. Bu dünya sadece sizin değil. İçine ettiğiniz bu dünya tüm canlıların mekanı. HADİ BAŞKA KAPIYA....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,07
KABALAKLI
16.03.2024
14:13

Son 1 yılda 5 kere beyaz masaya şikayette bulundum hiçbirinde çözüm bulunmadı köpek sorununa. Evin arkasındaki fındıklıktan sabaha kadar köpek sesi dinliyoruz, yazdıkları cevap tarım arazisi olduğu için müdahale edilemedi. Asfaltta mı olması gerekiyor köpeğin, girin alın tarladan. Oy moy yok size!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,63
Ümit
16.03.2024
12:14

Seçime onbeş gün kalami aklıniza geldi komik insanlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,83
Akp
16.03.2024
10:28

Bu zamana kadar niye çözmedin Başkan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,72
Nuri


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.