AK Parti'nin İGM Hedefi 7-0

AK Parti'nin İGM Hedefi 7-0

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları Doğanlı ve Muncurlu Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi 31 Mart için yoğun programlarını sürdürüyor. Hem mahalle hemde köylere yönelik düzenlenen programlarda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, yapılan hizmetleri ve 31 Mart sonrasında yapılması planlanan hizmetleri anlatıyor.
 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu iftarı TÜGVA'lı gençlerle yaptı ardından İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile iftar sonrasında Doğanlı ve Muncurlu Köylerini ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesinin düzenlediği iftar programında gençlerle bir araya gelen Şengüloğlu, "Genç kardeşlerimin sofrasına misafir olduk, Ramazan-ı Şerifin bereketini paylaştık. Ramazan ayının sevinci, paylaşmanın güzelliğiyle bir araya geldiğimiz TÜGVA gençliğine iyilik ve merhamet yolunda muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

DOĞANLI KÖYÜ'NDE VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTEDİ

Doğanlı Köyü'nde İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını tanıtan İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, köyde yaptıkları hizmetleri anlattı. 31 Mart Seçimleri için vatandaşlardan destek isteyen Şengüloğlu, "İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart'ta güçlü bir İl Genel Meclisi ile eser ve hizmet anlayışımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

Şengüloğlu, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi, doğalgaz ihtiyacına cevap verdi. İmar planı ile alakalı bir gecikme yaşandığını belirten Şengüloğlu, Doğanlı Köyü'ne doğalgazı getireceklerini söyledi.

İl Özel İdaresinin 2023 bütçesinin 360 milyon lira olduğunu ve yaşanan sel felaketinin İl Özel İdaresine ekonomik maliyetinin 650 milyon lirayı bulduğunu söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç "Kendi bütçemizin iki katı büyüklüğünde felaketle uğraştık ama bu kadar afet ve felaketle uğraşmamıza rağmen köylerimizin hemen hemen bir çok sorununu çözdük" dedi.

ŞENGÜLOĞLU: MUNCURLU'NUN DESTEĞİYLE ESER VE HİZMET SİYASETİ KAZANACAK

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları Muncurlu Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Pandemi, deprem ve sel afetlerine rağmen çalışmalara büyük bir titizlikle devam ettiklerini hatırlatan Şengüloğlu, "Bu 5 senenin 2 buçuk senesi afetlere gitti. 3 sefer büyük sel yaşadık, deprem yaşadık. Yine pandeminin etkisi oldu. Bahane olsun diye anlatmıyorum ama bu 5 senenin tam zamanlı olarak 2 buçuk senesinde çalışabildik. 2 buçuk senede de tüm gücümüz ve gayretimizle tüm arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. Gerek pandemi de gerekse sel dönemlerinde tüm arkadaşlarımız sabahlara kadar mücadele etti" dedi.

DSİ 8 MİLYAR LİRA YATIRIM YAPACAK

Devlet Su İşleri'nin yapacağı ıslah çalışmaları ile sel afetlerinin etkisinin ortadan kalkacağını söyleyen Şengüloğlu, "Önümüzdeki dönemde bu tarz afetler yaşamamak için Devlet Su İşleri Düzce genelinde 8 milyar liralık bir yatırım yapıyor ve buna başlandı. Tüm dereler ıslah edilecek ve bir daha sel afetlerinde bu kadar hasar almayacağız. Yeni dönemde inşallah zaman kaybı yaşamadan tüm beklenti ve talepleri yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Sizlerden önümüzdeki dönem için destek istiyorum. En başta sizlerin desteği ile hükümetimizin de güçlü iradesiyle eser ve hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek, 31 Mart'ta Muncurlu'nun desteğiyle eser ve hizmet siyaseti kazanacak" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.