Seçim Sonrası İçin Çalışma mı Yapıyor?

Seçim Sonrası İçin Çalışma mı Yapıyor?

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er'in Öncü TV ekranlarında katıldığı programda söylediği sözler partisinde şaşkınlığa yol açarken, izleyicilere "seçim sonrası için acaba Ak Parti'ye yeşil ıçık mı yakıyor?" dedirtti.

İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er geçtiğimiz akşam bir tv programına katıldı. Kendisine sorulan soru üzerine "Faruk Bey ve Davut Bey ikiside bizim rakibimiz. Ben bugünki şartlarda bir Düzceli olarak Faruk Özlü'yü tercih ederim. Çünkü ortaya koyduğu bir proje var ortaya koyduğu bir vizyon var" şeklinde cevabı partilileri, başkan adayı Mehmet Keleş'i ve  İyi Partili seçmeni rahatsız etti.

İyi Partili bazı seçmenler, "Kendi başkan adayı Mehmet Keleş'i bu kadar övmedi" sözleriyle Yunus Özay Er'i eleştirirken bazı partililerin seçimde yaşanacak muhtemel hezimet sonrası İyi Parti'den ayrılarak Ak Parti'ye yanaşmak için zemin mi hazırlıyor iddiasında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.03.2024
20:45

Bıktık artık ayni yüzlerden ne koltuk sevdasıymış bu be.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%74,75
Hak
27.03.2024
17:01

ALLAH söyletiyor. Baktı ki kendisin de aday olacak yürek yok. Bari koltuk sağlamda kalsın dedi. AKP koltuk verse demek ki hemen gidecek gibi. Kendi partisine hayrı olmayanı akp ne yapsın. olsaydı Keleşi tutardı. Hadi Küçük enişte başka partiye.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
MUHTAR SAMİ
27.03.2024
13:47

Adam doğruyu söyledi diye hemen entrikalar başladı. Adam yalan mı söylüyor, Faruk özlü mü, Davut güloğlu mu, dendiğinde bir Düzceli olarak ben neden Davut diyeyim ki. Sayın keleş rakibi olarak hep Faruk özlüye çatıyor, nede güloğluna tek bir laf etmiyor, arkadaşlar Düzceliyiz, Düzcenin menfaati neyi gerektiriyorsa mantıken onu yapmak bize yaraşır. Sayın keleş özlüden çok o koltukta oturdu, ikisininde hizmet ve proje olarak yaptıklarını bir listelesin bakalım kimin hizmeti daha çok ve daha işe yararlı merek ediyorum,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,26
Allah kalbi temizlerden eylesin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.