AK Parti’nin Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve  İl Başkanı Mustafa Keskin beraberindeki AK Parti heyeti bugün merkeze bağlı 8 köyü gezerek vatandaşların sıkıntı ve taleplerini yerinde dinledi. 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet merkeze bağlı 8 köyü gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzenlenen köy programına, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Ay, Şükrü Sert, Hasan Aktürk ve Musa Küçük katıldı. Merkeze bağlı Hacıaliler, Gümüşpınar, Altınpınar, Doğanlı, Muncurlu, Yeşilçam, Kirazlı ve Gökçe köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.


 AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Gökçeköy’de yaptığı açıklamada “Bugünün son programı olarak Gökçeköy’deyiz. Ben programa öğleden beri katıldım. Fakat teşkilatımız sabahtan buyana köy ziyaretlerine devam ediyor. Bu program yaklaşık 15 gündür devam eden bir program. Meçlis ara verince bütün milletvekilleri, teşkilat başkanlarımız tarafından planlanan program çerçevesinde köy ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Zaten bu ziyaretlere biz ara vermemiştik. Her hafta kendi adıma söylüyorum. Düzce’de olduğum sürece bir kaç köyümüzü ziyaret ediyorduk. Bu vesileyle daha da yoğunlaştırdık. Burada hemşehrilerimizle bir arada oluyoruz. Hem çözdüğümüz, yaptığımız sorunları istişare ediyoruz. Devam eden hizmetlerimizi, beklentileri konuşuyoruz. Bu anlamda köy muhtarlarımız, köy temsilcilerimiz hemde teşkilatımız tüm kademleri gençlik kolları, kadın kollarımız, ana kademe, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyelerimiz başkanımız var.  
Hep beraber bir takım olarak gittiğimiz bölgelere ait sorunları tüm teşkilatımızla birlikte görme fırsatı buluyoruz. Bir takım olarak hem hizmetlerimizi hem yeni yapacaklarımızı ve beklentileri istişare ediyoruz. Bizim açımızdan çok verimli olan bir program gerçekleştiriyoruz. Şuan da Gökçeköy’deyiz. Düzce’mizin en güzel köylerinden birinde başta muhtarımız olmak üzere hemşerilerimize bize ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ise yaptığı açıklamada, Bugün merkez ilçe Gökçeköy’deyiz. Kadın Kolları Genel Başkanımız, Düzce Milletvekilimizle berber Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 81 ilde olduğu gibi Düzce’de de köylerimizi dolaşmaya bu hafta da devam ediyoruz. Burada ben muhtarlarımıza, köy halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka dan dolayı. Gerçekten de Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini, AK Partimize olan ilgilerinden çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Teşkilat çalışmalarımızda köylerimizin sıkıntılarını, dertlerini dinliyoruz. Yaptıklarımızı yapamadıklarımızı olanca şeffaflığıyla anlatıyoruz. Tüm insanlarınızla bir olmaya gayret ediyoruz. Yanımızda köy Başkanımız var . Kendisine Sayın Cumhurbaşkanımızın mektubunu iletiyoruz. Genç kardeşimiz köyünüzün başkanı ve kendisine başarılar diyorum” dedi.

Editör:Atilla KESKİN

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.