Özlü, Ak Parti’nin Emektarları İle Sahurda Buluştu

Özlü, Ak Parti’nin Emektarları İle Sahurda Buluştu

Özlü, Ak Parti’nin Emektarları İle Sahurda Buluştu

AK Parti’nin emektarlarından, Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’ye güçlü destek geldi. Özlü’nün davetlisi olarak bir araya gelen partinin emektarları, “yanındayız” mesajı verirken, Kurucu İl Başkanı Fahri Çakır ise, “Faruk Özlü bizim ve Düzce’nin bir şansı, bizim kardeşimiz, yol arkadaşımız. Belediye başkanlığının ikinci dönemini daha yüksek bir oy oranı ile taçlandırarak yolumuza devam etmeyi temenni ediyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, vefa iftarına katılamayan parti emektarlarını sahur programında ağırladı. Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya, AK Parti’nin Kurucu İl Başkanı ve Düzce Eski Milletvekili Fahri Çakır başta olmak üzere Düzce Teşkilatı’nın kuruluşunda görev alan isimler, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı. 


Burada bir konuşma yapan AK Parti Kurucu İl Başkanı Fahri Çakır, partinin kuruluş sürecindeki zorluklardan söz ederek, anılarından örnekler verdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mayıs 2002 Cuma günü gerçekleştirdiği ilk Düzce mitinginden bahseden Çakır, “Müthiş bir ilgi ve alaka vardı. 10 Mayıs 2002 tarihinde Cedidiye’de namazımızı kıldık ve yürüyerek Anıtpark Meydanı’na geldik. Otobüsün üzerinde miting yaptık. O gün bismillah dedik ve başladık. Sizinle beraber 22 yıldan bu yana ülkeyi yöneten AK Parti iktidarının kuruluşuna imza atmak nasip oldu. Bu onurla ve gururla yad edilecek bir şey. O günün şartlarında 20 bin kişi ile miting yaptık. Gelinen nokta ve geride kalan süreç bence takdire şayan. O yüzden partimizin geçmişinden bugüne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Siyasi büyüklerimizin ‘Düzce’ye bakın Türkiye’yi tahmin edin’ şeklinde efsane bir lafı vardır. Düzce’nin büyük fotoğrafa numune teşkil ettiğini gördüğümüz ve kabullendiğimiz yerde sorumluluğumuz büyük. Bu sorumluluğu taçlandırmanın en güzel neticesi seçim. Elbette ki belediye bizim belediyemiz. Faruk Özlü AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilciliğini yapan, bizim ve Düzce’nin bir şansı, bizim kardeşimiz, yol arkadaşımız. O nedenle biz yol arkadaşımızı yalnız bırakmayacağız. Sayın bakanımızın belediye başkanlığının ikinci dönemini daha yüksek bir oy oranı ile taçlandırarak yolumuza devam etmeyi temenni ediyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağız. Daha evvel başardık, yine başaracağız” şeklinde konuştu.


“SONUNA KADAR HEP BİRLİKTE KOŞACAĞIZ”
Davetten dolayı teşekkür eden ve onure olduklarını ifade eden davetliler, “Sayın bakanımızın her zaman yanındayız. Sonuna kadar da hep birlikte koşacağız” mesajı verirken, 2004-2009 döneminde Düzce Belediye Meclisi olarak görev yapan Emine Yüksel ise Özlü ile tanışmasını anlatarak, “Meclis üyesi olduğum dönemde bize hep Ankara’dan bayram tebrikleri gelirdi. Altında da Dr. Faruk Özlü yazardı. Ben sayın bakanımızı oradan tanıyorum. Aynı zamanda bir dönem komşuluk yaptım, çok çalıştığına şahidim. Bu akşamki daveti için de son derece memnun oldum” dedi. 


Parti kurucularından ve belediye meclis üyesi adaylarından Hatun Albayrak Şengüloğlu da, “Düzce’de 2002 yılında bu partinin kurucusu olmaktan gurur duyuyorum. Bugün bu partideki herkesin kıymetini bilen bir kişisiniz. AK Parti sayesinde kendisini bir yerlere taşıyanların, bugün sırf altında koltuk olmadığı için AK Parti’yi eleştiriyor olması, bu partide bizlerin bir yerlere taşıdığı insanların başkalarının arkasında olması beni çok üzüyor. Bu yüzden herkes elini vicdanına koysun” ifadelerini kullandı.


Düzce Belediye Meclis Üyesi adayı Nurullah Yıldız ise “Çok önemli tecrübeler ve yaşanmışlıklar aktardınız. Şimdi siz bayrağı bize devrettiniz. Biz size ve yaptığınız hizmetlere layık olmaya çalışacağız. Bu bayrağı bizden sonrakilere sizin hassasiyetiniz ile aktarmaya çalışacağız. Ne davamızı, ne AK Partimizi, ne de Faruk Özlü’yü yalnız bırakmayacağız. Sizin destek ve dualarınızla yanımızda olduğunu biliyorum. Bizlere güvenin” diye konuştu. 


ÖZLÜ: KENDİNİZLE GURUR DUYMALISINIZ 
Başkan Faruk Özlü yaptığı konuşmada, bu buluşmadan son derece mutlu ve memnun olduğunu vurgulayarak, “İyi ki böyle bir toplantı yapmaya karar vermişiz. Vefa iftarımızda ulaşamadığımız isimler ile bu sahur programını yaptık. Sizler AK Parti’nin kurucuları ve emektarları olarak çocuklarınıza ve torunlarınıza anlatacağınız bir hikaye yazdınız. Türkiye gerçekten 22 yılda nereden nereye geldi, çok mesafe kat ettik. Bu ilerlemede hepinizin payı var. Kendinizle gurur duymalısınız. İnşallah bundan sonra sık sık beraber olacağız” şeklinde konuştu. 


Davetlilerin, yaşadıkları anıları da anlattığı toplantıda, duygusal ve keyifli anlar yaşandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.03.2024
18:02

HATUN ŞENGÜLOĞLU MU VEFALI GERÇEKTEN AK PARTİLİ ANCA SİZİ KANDIRIR CESARETİ VARSA KADINLAR GÜNÜNDE MEHMET KELEŞİN PROGRAMINA KATILDIĞINI HATTA ÇEKTİRDİĞİ FOTGRAFI GÖSTERSİN İŞİNE NERESİ GELİRSE ORADA DURU O

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
**


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.