Vali Atay Gazetecilerin Gününü Kutladı

Vali Atay Gazetecilerin Gününü Kutladı

Vali Atay Gazetecilerin Gününü Kutladı

Düzce Valisi Cevdet Atay, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde yayımladığı mesaj ile fedakarca çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Vali Atay mesajında, demokratik bir toplumun ancak özgür ve şeffaf basın ile mümkün olacağını ifade eden Vali Atay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Basın, demokrasiye işlerlik kazandıran en mühim yapı taşlarından birisidir. Yaşadığımız bilgi çağında kamuoyunun doğru haberlere ve güncel bilgilere vakit kaybetmeksizin ulaşabilmesi büyük önem taşımaktadır. Demokrasilerin vazgeçilmez unsularından ve devlet ile kamuoyu arasındaki kesintisiz iletişimi sağlayan basın yayın organları, dürüst ve özverili gazeteciler sayesinde ayakta kalmakta ve toplumun güvenine layık olmaktadırlar. Demokratik bir toplum ancak özgür, şeffaf basın ile mümkündür. Mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen dünyanın farklı bölgelerinde, görevini icra eden gazetecilerimizin çabalarını yürekten takdir ediyorum. Şartlar ne olursa olsun, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, bilgiye en hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmak için gayret sarf ediyor, kitlelerin de sesi oluyorlar. Bu vesileyle büyük bir gayretle mesleğini fedakârca ifa eden bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.10.2020
11:46

Kactane gazeteci cezaevinde haberi yok galiba sayinvalimizin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,95
Fikri yilmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.