Dağ Köylerindeki Çocuklar İçin Harekete Geçtiler

Dağ Köylerindeki Çocuklar İçin Harekete Geçtiler

Biz büyük bir aileyiz derneği köyde yaşayan ancak ekonomik durumu olmadığı için çizme, bot alamayan aileleri unutmadı. Hem pandemi nedeniyle hem de ekonomik kriz nedeniyle çocuklarına çizme alamayan ailelerin imdadına yetişen Biz büyük bir aileyiz derneği, yardımseverlerin bağışladığı çizme ve botları çocuklarla buluşturdu. Çizmelerine kavuşan çocukların mutluluğu ise yüzlerine yansıdı.

Kış mevsimini iyiden iyiye kendini hissettirdiği bu günlerde hava sıcaklıkları düşerken pandemi nedeniyle özellikle köylerde ihtiyacı olan aile sayısı da arttı. Bu durum ise en çok çocukları mağdur ediyor. Bu duruma kayıtsız kalamayan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği de yardımseverleri harekete geçirerek yapılan bağışlarla, kış günlerinde çocukların en çok ihtiyacı olan çizme ve botlar alarak, köylerde ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına dağıttı. Yardımseverlerin bağışlarıyla rengarenk bot ve çizmeler alındı, araçlara dolduruldu. Ve köylerdeki çocuklara mutluluk vermesi için dağıtılmak üzere yola çıktı.

Yapılan yardımlarla ilgili olarak bilgiler veren Biz Büyük Bir Aileleyiz Derneği Yardımlar Koordinatörü Dilek Şen, yapılan yardımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği olarak bu gün köylere yardım yapmaya çıkıyoruz. Köylerde çocuklar var. Kış günlerinde ayakları çamurdan, soğuktan berbat bir hale geliyor. Malum pandemi nedeniyle ailelerinde alım güçleri zayıfladı. Bizde dernek olarak bugün çizme dağıtmaya karar verdik. Bunların yanı sıra, erzak, un, yakacak, giyim yardımları da yapıyoruz. Bugün ki hayratımız çizmeler. Aracımızın bagajındaki çizmelerin tamamı dağ köylerinde çocuklara dağıtılacak. Kış günlerinin gelmesiyle çocukların da mont, çizme gibi eşyalara, ailelerin ise yakacak, erzak yani her şeye ihtiyaçları oluyor. Bağışçılarımızın bağışlarıyla pandemi sürecinde ihtiyacı olan insanların sıkıntılarını azaltmaya çalışıyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.