Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyorlar

Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyorlar

İhtiyacı olanların sürekli yanlarında olan ve 7’den 70’e herkese yardımcı olmaya çalışan Düzce Sevdalıları gönüllere dokunmaya devam ediyor. Kimsesiz 44 yaşındaki Hasan Banoğlu’nun yaşadığı yeri gören dernek yönetimi, kolları sıvadı. 44 Yaşındaki adamın yürek sızlatan evi için Düzce Sevdalıları Derneği, evini yenileme sözü verdi.

Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği, yaptığı yardımlarla yüreklere dokunmaya devam ediyor. Son olarak aldıkları yardım çağrısına kayıtsız kalmayan dernek yönetimi rahatsızlığı nedeniyle çalışamayan 44 Yaşındaki Hasan Banoğlu’nun evine giden Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği yönetimi ve dernek üyeleri, Hasan Banoğlu ile görüştü. Evi inceleyen dernek üyeleri, evde yapılması gerekenleri planladılar. Ardından da hafta sonuna kadar Hasan Banoğlu’nun evini onarma sözü verdiler.

Hasan Banoğlu; 44 Yaşındayım. Yalnız yaşıyorum. Belimdeki rahatsızlık nedeniyle çalışamıyorum. Evimde maalesef perişan durumda ancak yapabileceğim bir şey yok maddi durumum olmadığı için burada yaşamaya çalışıyorum” dedi.

Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt ise; Hasan amcamız. yalnız ve perişan bir evde hayatını devam ettirmeye çalışıyor. Bize ulaşan bir ihbar sonucunda buraya geldik ve Hasan amcamızın içler acısı halini gördük. Şimdi de dernek olarak evde onarım ve tamiratını yapacağız. Eşyalarını yenileyerek evini yaşanabilir hale getireceğiz. Bu hafta sonu çalışmalarımızı yapmayı ve gelecek hafta da Hasam amcamızı yeni evine oturtmayı planlıyoruz” dedi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.