Hediye Alan Küçük Kızın Mutluluğu Sevindirdi

Hediye Alan Küçük Kızın Mutluluğu Sevindirdi

Düzce Genç Eller Derneği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında “Çocuklar üşümesin, vicdanlar donmasın” diyerek Kaynaşlı’ya bağlı Dipsizgöl Köyü’nde ki ilkokul öğrencileri üşümemesi ve hasta olmaması adına çocuklara atkı, bere ve eldiven hediye ettiler. Karne hediyesi alan küçük kızın mutluluğu ise görenleri duygulandırdı.

 Genç Eller Derneğinin sosyal sorumluluk birimi ekipleri, Kaynaşlı’ya bağlı Dipsizgöl Köyü’nde bulunan Dipsizgöl İlkokulu’nda okuyan minik öğrencileri ziyaret ederek hazırlanan atkı, bere, eldiven ve okuma kitaplarını çocuklara hediye etti.

Hediyelerini alan minik öğrencileri, gözlerinde ki mutluluk ve yüzlerindeki sevinçle dernek üyelerine teşekkür ettiler.

 Dernek Başkanı Enes Bektaş yaptığı açıklamada, çocukların soğuk havalarda üşümemesi için bir kampanya başlattıklarını birçok kurum ve şahısların kampanyaya destek verdiğini dile getirerek ”Düzce Genç Eller Derneği olarak Kaynaşlı Dipsizgöl Köyü İlköğretim okuluna geldik. Burada öğrenci kardeşlerimiz kış öncesinde tatil öncesinde her birine kitap hediye ettik. Her biri ile kartopu ve çeşitli oyunlar oynadık. Çok güzel bir gün geçirdik. Üşümesinler diye atkı, eldiven ve bere teslim ettik. İnşallah hediyelerimiz başka okullarda da devam edecek. İlk etapta burada 100 öğrencimize burada hediyelerini verdik. Daha sonra her birine bot ve montta getireceğiz. Bir sloganımız var. Çocuklar üşürse vicdanımız donar. Çocuklar üşümesin bizde vicdanımızı dondurmayalım. Her bir çocuğumuza ulaşalım” ifadelerinde bulundu.

 Karne hediyelerini alan minik öğrencilerin gözlerindeki mutluluk ve yüzlerindeki sevinç ise dikkatlerden kaçmadı.

Etkinliğin sonunda gençler, çocuklarla mangal partisi de yaptı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.