Toplanan Parayı Zeynep Sare’ye Bağışladı

Toplanan Parayı Zeynep Sare’ye Bağışladı

Mehmet ibrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu gündem programında bu hafta konuk Sma Tip 1 hastası olan Zeynep sare’nin babası Semih Baykul ve Alman Hükümeti tarafından ücretsiz tedavisi yapılan Yiğit Bebek’in Babası Fikri Tezcan oldu. Aynı hastalık için tedavi gören Zeynep Sare’ye Fikri Tezcan’ın oğlu, SMA Hastası Yiğit Bebek, annesi Alman Vatandaşı olması dolayısıyla Alman Hükümeti tarafından ücretsiz tedavi ettirilince, Yiğit Bebek için toplanan bağışları Babası Fikri Tezcan, SMA Tip 1 hastası Zeynep Sare bebeğe bağışladı.

Mehmet ibrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu gündem programında bu hafta konuk Sma Tip 1 hastası olan Zeynep sare’nin babası Semih Baykul ve Alman Hükümeti tarafından ücretsiz tedavisi yapılan Yiğit Bebek’in Babası Fikri Tezcan oldu. Aynı hastalık için tedavi gören Zeynep Sare’ye Fikri Tezcan’ın oğlu, SMA Hastası Yiğit Bebek, annesi Alman Vatandaşı olması dolayısıyla Alman Hükümeti tarafından ücretsiz tedavi ettirilince, Yiğit Bebek için toplanan bağışları Babası Fikri Tezcan, Yiğit bebeğin Almanya’daki tedavisi sürerken, tedavi için yurt içi ve yurt dışı hesaplarda toplanan bağış paralarını, oğlu gibi aynı hastalığa sahip Zeynep Sare bebeği tedavisi için bağışlayacağını belirten Fikri Tezcan, şöyle konuştu.

“Yiğit için yurtiçi hesaplarda yaklaşık 850 bin lira, yurtdışı hesaplarda ise 100 bin Euro para toplandı. Zeynep Sare’nin ailesi ile görüştük. Birlikte gidip hesaplarda biriken yardım paralarını Zeynep Sare’ye aktaracağız. Benim yavrum gibi Zeynep Sare’nin de tedavi imkanı bulmasını ve hatta tüm SMA hastası çocuklarımızın bu imkana kavuşmasını istiyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.