Yeniden Refahta Liste Karmaşası Neden Yaşandı

Yeniden Refahta Liste Karmaşası Neden Yaşandı

Yeniden Refahta Liste Karmaşası Neden Yaşandı

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu hakkında gündeme çok çarpıcı iddialar düşmeye devam ediyor. İlçe ve meclis adaylarından seçim çalışmaları için para topladığı kulislerde konuşuluyor.

Seçim yarışının hız kazandığı Düzce’de adaylar çalışmalarını yürütürken Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu hakkında gündeme bomba gibi bir iddia düştü. 

Güloğlu’nun ilçelerden aday olan kişilerden ve meclis adaylarından para aldığı ve kendi seçim çalışması için kullandığı iddia edildi.  Bu yüzden Yeniden Refah Partisinde 23 Şubat'ta Yüksek Seçim Kuruluna teslim edimesi gereken Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarının belirlenmesinde,heyecandan son gün karışıklığı yaşandığı,listelerin son anda yetiştirildiği de iddia edildi.

Ayrıca partide bazı görevlilerin, listelerde yer bulamayınca sabah istifa edip akşam yine partiye döndükleride iddia edildi.

Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyelerindeki ve İl Genel Meclis adaylarında yaşanan istifaların bu nedenden kaynaklandığı konuşuluyor.  İthal aday Güloğlu ve partisi ise bu konu hakkında suskunluğunu koruyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.02.2024
13:33

Suskun olacaklar tabi konuşacakları hiçbir şey yok.Eksik bile yazmışsınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,73
Refahlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.