Liverpool-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Liverpool-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Liverpool-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

UEFA, UEFA Champions League son 16 turu rövanşında oynanacak Liverpool FC – Galatasaray SK karşılaşmasının hakemini açıkladı. Kritik mücadelede düdük, Polonyalı hakem Szymon Marciniak’ta olacak.

18 Mart 2026’da İngiltere’de oynanacak dev karşılaşmada Marciniak’ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi Pawe? Raczkowski olurken, VAR koltuğunda Marco Di Bello, AVAR’da ise Daniele Chiffi görev yapacak.

İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı Galatasaray SK 1-0 kazanmış ve rövanş öncesinde avantaj elde etmişti. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere’deki rövanşta avantajını koruyarak çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

Öte yandan Polonyalı hakem Szymon Marciniak, uluslararası arenada önemli maçlarda görev alan deneyimli isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Marciniak, 2022 FIFA World Cup Final’ini yönetmiş, ayrıca 2023 yılında oynanan 2023 UEFA Champions League Final’inde de düdük çalmıştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.