Ömer Küçük ; Tiyatrolar Ücretsiz Olacak

Ömer Küçük ; Tiyatrolar Ücretsiz Olacak

Ömer Küçük ; Tiyatrolar Ücretsiz Olacak

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda Düzce’de bulunan tiyatro topluluklarının Kültür Merkezi salonlarını ücretsiz kullanacaklarını belirtti. Küçük, tiyatronun toplumsal yaşama ayna tuttuğunu ifade ederek ‘ Bize bizi anlatan tiyatrocuların gününü kutlarım’ dedi. 


Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi “ Kültür Müdürlüğü bünyesinde her ay tiyatro, konser ve diğer sanatsal gösterileri çok ekonomik koşullarda halkımıza sunacağız. Ayrıca tiyatro topluluklarının Kültür Merkezi salonlarını prova ve gösteri amaçlı olarak “ücretsiz” kullandıracağız. Düzce’nin önemli bir yaşam merkezi olan Kalıcı Konutlar Bölgesinde, Kültür merkezi projesini hayata geçireceğiz. Proje kapsamında konser salonu, okuma salonu, spor salonu (masa tenisi, bilardo vb. sporlar), atölyeler, düğün salonu, sergi salonu, sinema, ofisler, otopark ve çevre düzenlemesi planlanmaktadır. Merkezde, Kalıcı Konutlar ve Konuralp’te trafiğe kapalı sokak ve parklarımızda amatör ve profesyonel sanatçıların hafta sonlarında ve yaz akşamlarında sanatlarını sergileyebilecekleri Sanat Sokakları düzenleyeceğiz. Bu alanlarda sanatçılarımızın, belli bir program dâhilinde sanatlarını icra etmelerini sağlayacağız. Sanatçılarımızdan hiçbir ücret talep etmeyerek, halkımızın bu etkinliklerden en fazla düzeyde faydalanmasını sağlayacağız.


Kültür Sanat Merkezimizle birlikte, ilimizde Tiyatro ve Sinema Festivallerinin yanı sıra Kitap Fuarı yapacağız. Dışarıdan Düzce’ye alınan amatör tiyatro, folklor ekipleri ve konser etkinliği ile birlikte, yerelde tiyatro, folklor ve müzik yapan amatör tiyatrolara destek vermek amacıyla, belediye tarafından satın alacak, halkımıza sembolik ücretle (1TL) gösterim yapmalarını sağlayacağız.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.