Düzcespor Ucuzluk Pazarı Açıldı

Düzcespor Ucuzluk Pazarı Açıldı

Düzcespor Ucuzluk Pazarı Açıldı

Düzcespor yönetim kurulunun kulübe gelir getirmek amacıyla  projesini tamamladığı ve sel felaketi nedeniyle 1 hafta ertelenen  “Ucuzluk Pazarı “ 16Temmuz 2021 Cuma günü açıldı. İşte konu ile ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamanın tam metni.

UCUZLUK  PAZARI CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Düzcespor Kulüp yönetimi tarafından düzenlenen Ucuz Giyim Pazarı 16 Temmuz Cuma günü Camikebir mahallesi eski filim platosu saat kulesi yanında açılacak. Ucuzluk Pazarı sadece Cuma günleri açık olacak.

Düzcespor Kulübü tarafından düzenlenecek olan ucuz giyim pazarı için geri sayım başlıyor. Yerel esnafa yeni iş gücü imkanları yaratmak ve Düzcespor’a gelir elde etmek için düzenlenecek Ucuz giyim pazarının tüm organizasyonu Düzcespor tarafından yapılacak.

Civar illerde ve ilçelerde tanıtım ve reklamı yapılan ucuz giyim pazarı için öncelik Düzceli esnafların olacak. Düzceli esnaflardan gelen talep doğrultusunda kota dolması halinde dışarıdan yabancı esnaf katılmayacak.

Pandemi sürecinde ekonomik ve psikolojik sıkıntılar yaşayan Düzceliler için hem rahatça ve ucuza alışveriş yapabileceği bir etkinlik olan Ucuz Giyim pazarı, Düzceli esnaflar için de bir nefes olacak. Özellikle civar il ve ilçelerden pazara gelecek olan vatandaşlarla, sadece Pazar esnafı değil, tüm Düzce esnafı rahat bir nefes alacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.