Trabzonspor Fırsatı Tepti

Trabzonspor Fırsatı Tepti

Trabzonspor Fırsatı Tepti

İki namağlup ekibin karşı karşıya geldiği Süper Lig’in 6. Haftasında Konyaspor deplasmanında kazanarak liderliğe yükselmeyi hedefleye Trabzonspor 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Salı akşamı lider Beşiktaş’ın Adanademirspor karşısında yaşadığı puan kaybı sonrası ligin zirvesine yükselmek için fırsatı eline geçiren Karadeniz fırtınası ummadık bir kayıp yaşadı. Maça hızlı başlayan ve henüz 1. Dakikada Andreas Cornelius ile öne geçen Bordo-Mavili ekipte 8. Dakikada Vitor Hugo’nun atılması sonrası hesaplar karıştı. 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını hızlandıran Konyaspor 20.dkda Endri Çekici ile eşitliği sağladı ve devre bu şekilde sona erdi.

İkinci devreye bu defa Konyaspor çok hızlı başladı ve 46.dkda yine Çekici ile 2-1 öne geçti. Gol sonrası ataklarını sıklaştırmaya çalışan konuk ekip 76.dkda Amir Hadziahmetoviç’in kendi kalesine attığı golle skoru eşitledi. Maçın kalan bölümünde iki ekibinde çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve Karadeniz temsilcisi liderlik hesaplarıyla çıktığı mücadelede 1 puala ayrılarak 14 puan ve averajla 2. Sarada kaldı.

Ev sahibi Konyaspor ise ligde yakaladığı formu sürdürdü ve yenilgisiz 12 puan ile 5. Sırada yer aldı.

 

Stat: Konya Büyükşehir Belediye
Hakemler: Hali Umut Meler, Ekrem Kan, Cevdet Kömürcüoğlu

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Çekiçi (Michalak dk. 90+4 ?), Serdar (Rahmanovic dk. 75), Cikalleshi (Ahmed Hassan dk. 61), Bytyqi
Yedekler: Eray, Adil, Anicic, Alper, Barış, Mpoku, Ahmet Karademir
Teknik Direktör: İlhan Palut

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ie, Hugo ?, İsmail, Berat, Hamsik, Abdülkadir (Djaniny dk. 46), Bakasetas (Siopis dk. 81 ?), Nwakaeme (Yusuf dk. 90 ?), Cornelius (Gervinho dk. 72)
Yedekler: Erce, Hüseyin, Denswil, Yunus, Murat, Serkan
Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Goller: Cornelius (dk. 1), Hadziahmetovic (dk. 76 k.k.) (Trabzonspor), Çekiçi (dk. 20) (Konyaspor)
Kırmızı kart: Hugo (dk. 8) (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Abdülkerim, Çekiçi, Ahmet Çalık (Konyaspor), Ie (Trabzonspor)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.