Hava ambulansı 55 yaşındaki kadın için havalandı

Hava ambulansı 55 yaşındaki kadın için havalandı

Düzce’de evin çatısına yıkadığı eşyaları asmak için çıkan ve dengesini kaybedip düşen ve boynu kırılan kadın için hava ambulansı havalandı. 


Olay; 9 Temmuz akşamı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Merkeze bağlı Ağa Mahallesi’ndeki evinde yıkadığı kıyafetleri asmak için evinin çatısına çıkan 55 yaşındaki Hayriye Karakuş, yaşadığı şeker hastalığı ve romatizma nedeniyle dengesini kaybederek yere düştü.

Komşuları tarafından fark edilen kadın için 112 acil sağlık ekiplerine haber verildi.i Olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından hastaneye kaldırılan kadının hastanede yapılan kontrollerinde boyun kemiklerinde kırık ve oynamalar meydana geldiği ve omurilik felci olduğu belirlendi.

Özellikli tedaviye ihtiyacı olduğu da belirlenen 55 yaşındaki Hayriye Karakuş için Sağlık İl Müdürlüğü harekete geçerek önce felç geçiren kadın için uygun hastane bulundu. Afyon Sağlık Bilimleri hastanesine sevki yapılan kadın hasta için karayolu riskli olabileceği için Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı’ndan hava ambulansı talep etti. 55 yaşındaki Hamiyet Karakuş için gelen hava ambulansı saat 16.00 sıralarında Düzce 18 Temmuz Stadyumuna indi. 112 acil sağlık ambulansından alınan hasta Hamiyet Karakuş, yapılan kontrollerinin ardından hava ambulansı ile Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne sevk edildi. 


Hamiyet Karakuş’un üvey oğlu Yavuz Tanrıverdi; Hamiyet Karakuş’un rahatsızlığını anlatarak helikopterle Afyondaki hastaneye götürüldüğü için yetkililere teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.