HEM İNSANLAR HEM HAYVANLAR TEHLİKEDE

HEM İNSANLAR HEM HAYVANLAR TEHLİKEDE

Vatandaşın hem kendi hem de beslediği hayvanlarının sağlığı sahipsiz hastalıklı köpekler yüzünden tehlikede, ancak görevi bu hayvanları toplamak olan hayvan barınağının vatandaşa tavsiyesi şaşırtıcı cinsten. ?orası biz uzak imha edin?

Akyazı köyü melen kenarında tavuk çiftliği bulunan Emre Kahveci?nin hem kendi, hem de çiftliğinde yetiştirdiği hayvanlarının sağlığı sahipsiz köpekler yüzünden tehlikede. İnsanların getirip melen kenarına bıraktığı hastalıklı köpeklerle başı dertte olan Kahveci, halleri içler acıtan köpekleri kurtarmak için ne yapacağını bilemez halde.


HEM İNSANLAR HEM HAYVANLAR TEHLİKEDE paylaşan: duzcetv

Tavuk çiftliğin çevresini mesken tutan kanamalı uyuz olan köpeklerin hayvanlarının sağlığını  tehdit ettiğini söyleyen Emre Kahveci, bu hayvanları gördükçe acıdığını ifade ederken, hayvanların kurtarılması için barınağı aramış.Ancak barınağın verdiği cevap kendisini hem şaşırtmış hem kızdırmış.kendisine köpekleri imha edin denildiğini belirten Kahveci, barınak ilgililerine tepki göstererek, ?sizin göreviniz bu,imha edilecekse siz edin? dedi.

Kahveci, ?Akyazı köyünde tavuk çiftliğim var. Burada şu anda 42 bin civciv var.İnsanlar köpek bakmayı seviyorlar ama çok olunca dışarı atıyorlar. Atınca da köpekler buraya yığılıyor.Çiftliğe geliyorlar öyle olunca da hayvanlar hastalık kapıyor. Birkaç tane kanamalı uyuz köpek var.bana zararı var bunun çünkü içeride canlı hayvan var.Bunu çözmek için barınağa gittim.barınaktakiler uzak bölge ilgilenemiyoruz dediler.Şehir dışı dediler salladılar. Beyaz masayı aradım. Barınağa gidin bizim söylediğimizi söyleyin onlar size yardımcı olur dediler.Barınağı tekrar aradım, bana öyle saçma bir şey söylediler ki.Biz bir şey yapamıyoruz imha edin dediler.Siz ne diyorsunuz dedim,ben hayvan bakıyorum,köpekleri de seviyorum.Sizin göreviniz bu,Bu köpekleri alın kurtarıyorsanız kurtarın imha edilecekse edin.İmha etmesi kolay,vurursun gömersin.İlaçlanması var,dezenfektesi var.Bu köpekleri kurtaramayız ama, burası melen boyu hayvan dolu.Bundan sonra en azından kurtaralım. Burada canlı tavuk var bulaşmasın çünkü insanlar yiyor bunu.hastalık bulaşması benim kümesi tamamen imha etmeme neden olur.yani bir sağlık sorunu bu.benim zararımı kim görecek.İnsanlar buraya geliyor.Köpekleri çuvalla atıp gidiyorlar.herkes sadece söz de hayvanları sever.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.