Akçakoca?da Uyuşturucu Operasyonu; 3 GÖZALTI?

Akçakoca?da Uyuşturucu Operasyonu; 3 GÖZALTI?

Bazı işadamlarının çocuklarının sıklıkla kullandığı marijuana isimli uyuşturucu satıcıları teknik takibe takıldı.

 

Akçakoca  Alaplı?da  İlçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Akçakoca İlçesi'nden Alaplı'ya uyuşturucu madde getirdikleri tespit edilen 36 yaşındaki N.M. ve aynı yaştaki Ö.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada, uyuşturucu maddesi marijuana ele geçirildi.

Polis, uyuşturucunun temin edildiği Akçakoca'da yaşayan T.K.'yı da gözaltına aldı. T.K.'nın evinde yapılan aramada, 110 gram marijuana, 40 uyuşturucu hap, hassas terazi ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

BU BÖLGEDE İLK KEZ RASTLANDI

 Aynı operasyon kapsamında Düzce-Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile yapılan operasyon sırasında şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan aramada 1 adet ruhsatsız silah, 52 hap, Akçakoca ilçesinde ise 139 gram marijuana ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Piyasada çok az miktarda bulunduğu için maddi değeri çok yüksek olan marijuana adı verilen uyuşturucunun bu bölgede ilk defa yakalandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Her iki olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.