GÜN YÜZÜNE ÇIKMASINI İSTİYORLAR

GÜN YÜZÜNE ÇIKMASINI İSTİYORLAR

Kalıcı Konutlar Bahçelievler Mahallesi?nde bulunan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi önündeki park hiç de tekin olmayan bir görüntü sergiliyor. Yabani ormana dönüşen park alanından iddiaya göre birkaç kız öğrenci kaçırılmış kaçırılmaya yeltenilmiş. Vatandaşlar parkın insan boyuna yaklaşan yabani otlardan temizlenerek gün yüzüne çıkmasını istiyor.  

 

 

Geçtiğimiz günlerde Kalıcı konutlarda bir park alanındaki spor ve oyun aletlerinin yabani otlar arasında kalarak orman vasfına dönüştüğünü gündeme getirmiştik. Haberimizin ardından o alan temizlendi ancak bu kez Bahçelievler mahallesinden aynı şikayet geldi. Üstelik bu kez hemen parkın yanında bulunan Zübeyde Hanım Kız  Meslek lisesinde okuyan öğrenciler için tehlike yaratan parktı bu.

Lisenin yakında bulunan park eskiden yürüme ve oturma alanları olan, vatandaşın ve öğrencilerin kullandığı bir parktı. Ancak bakımsızlık ve ilgisizlikten ormana dönen park çevredekileri tedirgin ederken, madde bağımlıları ve başka amaçlarla kullananlar yüzünden vatandaşlar parkın yanından dahi geçmeye korkar olmuşlar.

Vatandaşların iddiasına göre otların insan boyunu geçtiği parktan birkaç kez kız kaçırılma olayı da gerçekleşmiş. Belediyenin el atarak parkı temizlemesini ve eski haline döndürmesini isteyen vatandaşlar, bir an önce temizlenerek parkın tekrara kullanıma açılmasını istediklerini dile getirdiler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.