Erkan Seçkin Spor Camiasından Birçok İsimle Bir Araya Geldi

Erkan Seçkin Spor Camiasından Birçok İsimle Bir Araya Geldi

Düzcespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Erkan Seçkin, ilk kez gerçekleştirilen “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı”na katıldı. Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Erkan Seçkin ile yaptığı görüşmenin ardından, “Düzcespor’umuza candan başarılar diliyorum. Düzce’miz bir tane ve başarılarının devamını ve daim olmasını istiyoruz. Yeni yönetimimize de ve Başkan Vekilimize de candan gönüller diliyoruz” ifadelerinde bulundu. Ayrıca Başkan Vekili Seçkin’in, katıldığı çalıştaydan Düzcespor adına faydalı gelişmelerle döneceği bekleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor kulübü başkanları, yöneticileri, spor adamları ve bürokratların katıldığı13-17 Ocak tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı”na Düzcespor’u temsilen Düzcespor Yöneticisi ve Başkan Vekili olan Erkan Seçkin katıldı.

Çalıştaya Düzcespor Kulübü adına katılan Yönetici ve Başkan Vekili olan Erkan Seçkin burada birçok spor adamıyla fikir alışverişinde bulunacak ve Düzcespor’a bu çalıştaydan hangi projeleri alabileceğine karar vererek Yönetim Kuruluna sunacak.

“Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı” na katılan Erkan Seçkin, burada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’le görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’e Düzcespor’un şu an da ki mevcut planlamada izleyeceği yol hakkında da ve bilgi veren Seçkin, Başkan Özdemir’e göreve gelen yeni yönetimimiz hakkında bilgiler verirken kulübün mali açıdan da izleyeceği yol hakkında da bilgiler verdi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Erkan Seçkin ile yapmış olduğu istişaresinin ardından yapmış olduğu konuşmasında; “Düzcespor’un seçilen yeni yönetimine ve başlayan ikinci yarıda Düzcespor’a başarılar diliyorum. Türk sporunda Düzce’nin yerini herkes bilmektedir ve bizlerde bilmekteyiz. İnşallah başarılarının devamını canı gönülden ve yürekten diliyorum ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Başkan Cengiz’den Düzcespor’a Mesaj Var

Çalıştayda bulunan Seçkin ayrıca, Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz ile de bir araya geldi. Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz’e istişarelerde bulunan Erkan Seçkin, Düzcesporun yeni yönetimi hakkında bilgiler verirken kulübün mali açıdan da izleyeceği yolu anlattı.

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Erkan Seçkin ile yapmış olduğu istişaresinin ardından yapmış olduğu konuşmasında, “Düzcespor’umuza candan başarılar diliyorum.Düzce’miz bir tane ve başarılarının devamını ve daim olmasını istiyoruz. Yeni yönetimimize de ve Başkan Vekilimize de candan gönüller diliyoruz. Bütün Düzce halkına da sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı ‘nda bulunan Düzcespor Kulübü Başkan Vekili  Erkan Seçkin’in, burada birçok spor adamıyla birlikte Düzcespor adına fikir alışverişinde bulunarak takım adına faydalı bilgilerle geri döneceği bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.